Ödüllü Filmler TRT 2'de

Ödüllü ve prestijli filmler TRT'nin kültür sanat kanalı TRT 2'de izleyiciyle buluşuyor.

23.06.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-09:15) Ödüllü Filmler TRT 2'de
TRT'nin kültür sanat kanalı TRT 2'de bu hafta televizyonda ilk kez yayınlanacak yapımların da bulunduğu 5 önemli film yer alıyor. Bugün 21.00'de yönetmenliğini Paolo Virzi'nin üstlendiği

Resimden tiyatroya, edebiyattan tarihe, müzikten felsefeye birçok alanda yapımlara yer veren kanalda, bugün 21.00'de yönetmenliğini Paolo Virzi'nin üstlendiği, karavanla ülkeyi gezmek içi yola çıkan John ve Ella'nın hem neşeli hem kederli yolculuğunu anlatan "Karavan" filmi izleyiciyle buluşacak.

Filmleri orijinal dillerinde sinemaseverlerin beğenisine sunan TRT 2'de yayınlanacak filmde Helen Mirren, Donald Sutherland ve Christian McKay başrolü paylaşıyor.

Selman Kılıçaslan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ödüllü film "Bütün Saadetler Mümkündür", 24 Haziran 21.00'de evlere konuk oluyor. Filmde, Kemal Uçar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ve Nilay Erdönmez rol alıyor.

Anadolu’nun bozkırında bir doktor ile cinayet soruşturması yürüten bir savcının 12 saatlik gerilimli hikayesi konu edinen Nuri Bilge Ceylan'ın bol ödüllü filmi "Bir Zamanlar Anadolu'da", 26 Haziran 21.30'da izleyinin beğenisine sunulacak. Filmde Taner Birsel, Muhammet Uzuner, Ercan Kesal, Yılmaz Erdoğan ve Fırat Tanış gibi pek çok isim yer alıyor.

Hollywood'un ünlü isimlerinden Woody Allen'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Rachel McAdams ve Michael Sheen gibi isimler bulunduğu "Paris’te Gece Yarısı" 27 Haziran 21.30'da sinemaseverlerle buluşacak.

TRT 2'nin 28 Haziran ajandasında Osman Nail Doğan'ın Ankara ve Adana'dan ödülle döndüğü, en iyi güvercinlere sahip olmayı hayal eden Mahmut'un 8 yaşındaki İsmail'le tanışmasının ardından gelişen olayları konu edinen "Güvercin Hırsızları" yer alıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal