Kuzgun Nerede Çekildi

Kuzgun dizisi Türk halkına kendisini oldukça sevdirmiş bir dizi. Oyuncu kadrosu ile ve aynı zamanda güzel yönetilmesi sayesinde bu proje kesinlikle çok başarılı olacak belli ki. Bu dizi Star Tv ekranlarında oynatılırken aynı zamanda başrollerinde Barış Ardıç ve Burcu Biricik rol almaktadır.

16.07.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-16:07) Kuzgun Nerede Çekildi

Bir Ay Yapım olan bu dizinin yönetmenliğini ise Kerem Çatay ve Pelin Diştaş üstlenmektedir. Kuzgun Dizisini yöneten isimler arasında ise Bahadır İnce ve Burcu Görgün Toptaş. Özlem Yılmaz tarafından üstlenilmiştir. Bu başarılı isimler oldukça da dizinin başarısız olma ihtimali oldukça düşmüş oluyor.

KUZGUN DİZİSİNİN KONUSU

Yusuf ile Rıfat adındaki iki polis çok uzun zamandan beri dostturlar. Uyuşturucu barona Şerif Dağındanlı’ya yönelik çok büyük bir operasyon düzenlemektedirler. Kuzgun dizisinde Şeref ise bu durumdan kurtulabilmek için Yusuf ve Fırat’a yüklü miktarda para önerir. Yusuf ise karakterli bir insan olduğu için ve bu konularda asla taviz vermediği için bu teklifi hemen reddeder. Rıfat ise Fırat ile aynı düşünceyi paylaşmaz ve parayı alma konusunda gayet olumlu düşüncededir. Ancak Fırat aynı düşüncede olmadığı için. Yusuf ise kısa bir zaman sonra kendisine yapılan oyunun farkında olmadığı için tutuklanır ve aynı zamanda da meslekten men edilir. Ona bunu yapan ise uzun senelerdir arkadaşı olan can dostum dediği Rıfat’tır. Yusuf’un cezaevine girmesi ile de her şey berbat olur ve karısı Meryem ile üç çocuğu hayatlarında bir çok zorlukla mücadele etmeye çalışıp bir sürü olayla mücadele etmeye çalışırlar aynı zamanda. Bu sınavdaki en büyük güçlükle mücadele etmek zorunda kalacak kişi ise Kuzgun olacaktır. Çünkü Kuzgun ailesinden uzakta geçen 20 yıl ile birlikte yalnızlık, kin, öfke ve mücadele gibi kavramları fazlasıyla tadacaktır. Aradan koskoca 20 yıl geçmiş gitmiştir ve Dila yıllar önce okumak için gittiği yurtdışı şehrinden dönmüş ve aynı zaman da ise hayatla yüzleşmeye karar vermiştir. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaya başlamış ve aynı zamanda Kuzgun’a çalıştığı yerde yeni verilen görevi olan Dila’yı korumaktır görevi. Kuzgun dizisinde ise Bu karşılaşma ise Nevşehir’de başlayıp aynı zamanda İstanbul da bile devam edecektir. Kuzgun seneler geçip çocukluğunun kabuslarının olduğu şehre yani İstanbul’a döndüğünde ise sadece Dila’nın hayatını etkilemekle kalmayacak aynı zamanda çevresindeki herkesin hayatını değiştirip adeta bütün dengeleri alt üst edecektir.

KUZGUN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ

Dizinin ilk bölümleri ise yerli ve yabancı turistleri oldukça ağırlayan Türkiye’nin muhteşem tatil beldelerinden biri olan Kapadokya’da çekilirken sonraları ise dizideki rolü dolayısı ile Kuzgun’un (Barış Arduç) İstanbul’a gelmesi ile çekimlerin devamı da İstanbul dizisinde devam etmektedir Kuzgun Dizisinin. Nevşehir’de geçen dizi bölümlerinde ise Avonos’taki Saç müzesinde çekimler yapılmış ve aynı zamanda ülkemizdeki bu güzelliği tanımak açısından da müze önemli bir rol üstlenmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal