Jumanji: Yeni Seviye Filminden Gişede Rekor

Aralık 2019’da gösterime giren ve uzun süre gişede birinciliği bırakmayan Jumanji: Yeni Seviye, pandemi nedeniyle gösterimine ara verilse de yeniden açılmaya başlayan sinemalarda tekrar gösterilerek gişe başarısını 800 milyon dolara ulaştırdı.

10.07.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-13:49) Jumanji: Yeni Seviye Filminden Gişede Rekor
Aralık 2019’da gösterime giren ve uzun süre gişede birinciliği bırakmayan Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level) filmi bütçesini 6'ya katlayarak gişede 800 milyon dolar kazandı.

Her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin devam halkasında, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Blac ve Karen Gillan başrolleri paylaşıyor.

ABD’den 319,2 milyon dolar, dünya gişelerinden de 480,9 milyon dolar hasılat elde eden Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level) filmi salgın nedeniyle gösterimine ara verilse de yeniden açılmaya başlayan sinemalarda tekrar gösterilerek gişe başarısını 800 milyon dolara ulaştırdı.

2017’de gösterime Dwayne Johnson giren Jumanji: Vahşi Orman’ın ortalama 125 milyon dolarlık bütçeyle çekildevam filminin gişe başarısını Dwayne Johnson sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Johnson, “Bu sabahın güzel bir sürprizi. Jumanji hala çok iyi gidiyor. Her şeyden önce teşekkürler. İkincisi Jumanji'mizin dünyanın dört bir yanındaki aileler için bu eşsiz, eğlenceli sihire ve güce sahip olduğunu gördüğüm için minnettarım” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu ayrıca, “Tüm ekibimiz yeni Jumanji’yi en iyi yapmak için daha çok çalışacak” dedi. Nisan ayında yönetmen Jake Kasdan, Jumanji'ye üçüncü filmin geleceğini açıklamıştı.

Johnson’ın paylaşımına ünlü oyuncu Ian Somerhalder yanıt vererek, “Tebrikler adamım! Şey, yeni filmde ben de yer alabilir miyim?” yorumunu yazdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal