İstanbul Modern 2 Gün Ücretsiz Olacak

İstanbul Modern Müzesi, 2 gün ücretsiz ziyaret edilebilecek. Beyoğlu'ndaki geçici mekanının kapıları salı günleri gençlere, perşembe ise herkese ücretsiz açılacak.

23.09.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-15:21) İstanbul Modern 2 Gün Ücretsiz Olacak
Toplumsal ve kültürel gelişmenin bir parçası olan sanatı herkese ulaşılabilir kılmak için Borsa İstanbul, Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi olan İstanbul Modern'in 'Sizin Perşembeniz' ve 'Genç Salı' projelerine destek verdi.

Bu kapsamda müze, salı günleri 18-25 yaş arası gençler için 14.00-17.00 arası, perşembe günleri ise 11.00-17.00 saatlerinde herkese ücretsiz açık olacak.

Aynı zamanda ziyaretçiler, İstanbul Modern'deki tüm sergileri ücretsiz gezebilecek ve ayda bir defa gerçekleştirilecek sanatçı atölyeleri, etkinlik ve film gösterimlerine katılım sağlayabilecek.

Perşembe günleri gerçekleştirilmesi beklenen 'Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri', sanatçıların eserlerini yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmalarının, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşması planlanıyor.

Planlanan etkinliklerle ziyaretçilerini müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden İstanbul Modern, tüm bunlarla birlikte sanatçıları da tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin deneyimine kapı aralamayı hedefliyor.

'Genç Salı Etkinlikleri' kapsamı altında ise gençleri sanat ve sanatçı ile buluşturan özel programlar hazırlanıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal