Game of Thrones Hayranlarına Müjde!

George R. R. Martin'in epik fantezi türündeki romanı “Winds of Winter”a devam kitabı geliyor. "A Song of Ice and Fire” 2021'de kitapseverlerle buluşacak.

24.06.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-15:34) Game of Thrones Hayranlarına Müjde!
Amerikalı yazar George R. R. Martin'in epik fantezi türündeki romanı “Winds of Winter”a devam kitabı geliyor. 45'tden fazla dile çevrilen fantastik serinin altıncı kitabı olacak “A Song of Ice and Fire” 2021'de kitapseverlerle buluşacak.

Dünya genelinde 60 milyondan fazla satan serini yeni kitabıyla ilgili George R. R. Martin, “Başka yapacak bir şey olmadığından, zorunlu tecrit benim yazmama yardımcı oldu. Winds of Winter’da uzun saatler geçiriyorum ve sürekli ilerleme kaydediyorum” dedi. Yaklaşmakta olan romanın çeşitli bölümlerini yazdığını, ancak kitabın hala "uzun bir yol" olduğunu söyleyen Martin, sıradaki kitabın "büyük bir kitap" olacağını açıkladı. "Beni rahatsız eden kötü günlerim ve beni yükselten iyi günlerim var.Sonuç olarak işler yolunda, memnunum." dedi.

Efsaneleşen dizi ve roman serisi “Game of Thrones”un yazarı George R.R. Martin, coronavirüs nedeniyle karantina günlerinde kitap yazmaya yoğunlaşacağını söylemişti.

Serinin HBO tarafından Game of Thrones adıyla çekilen dizisi ise 8 sezondan oluştu ve 2019 yılında son bölüm yayınlandı. Yeni kitabın ardından dizinin de devam etmesi bekleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal