Netflix'ten Animasyon Filmi: Over The Moon

Netflix'in yeni animasyon filmi "Over The Moon"dan fragman paylaşıldı.

24.06.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-14:55) Netflix'ten Animasyon Filmi: Over The Moon
Efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ala nOver The Moon adlı animasyonun yönetmenliğini The Little Mermaid'in Ariel'i, Beauty and The Beast'in Beast gibi karakterlere de hayat veren Glen Keane üstleniyor.

Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

Ödül dönemine damgasını vurması beklenen müzikal animasyonda, Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

Müzikal animasyon filmi, iddialara göre ödül dönemine damgasını vurabilir. Filmin fragmanında bu kez bir animasyon filmiyle birlikte Ay Tanrıçası'nın varlığını kanıtlamak üzere uzaya doğru yol alıyoruz.

Sonbahar aylarında Netflix'te gösterime girmesi beklenen filmin seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler ve Sandra Oh bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal