Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin İzleyici Sayısı Belli Oldu

Dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin katılımcı sayısı açıklandı.

24.06.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-12:49) Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin İzleyici Sayısı Belli Oldu

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 14-21 Haziran arasında ilki düzenlenen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali, bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen festivalin Sanat Yönetmeni Yasin Tütüncü "Festivalimizi takip edenler bir hafta boyunca 30 ülkeden 45 film seyretti. Film gösterimlerine ilgi büyüktü, biletler ilk günlerde tükendi. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı ustalık sınıfları, atölyeler, soru & cevap etkinlikleri, konserler ve sergilerle tüm dünyada yaklaşık 30 milyon seyirciye ulaşmayı başardık" dedi.

Yasin Tütüncü, ‘Göçün İzleri’ ve ‘Göç Duygusu’ sergilerinin online olarak iki hafta daha ücretsiz olarak 7/24 görülebileceğinin altını çizdi. Göçün İzleri sergisinde Suriye bölgesinde yer alan çeşitli dönemlere ait göçlerle oluşan tarihi yapıların günümüze ulaşan halleri, özel bir tarama yöntemiyle taranarak üç boyutlu ve renkli ve olarak modellendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal