Galaksinin Koruyucuları Yeniden İş Başında

İlk filmiyle büyük beğeni toplayan Galaksinin Koruyucuları 2 filmine dair izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz. İşte başrollerinde Chris Pratt, Vin Diesel ve Dave Bautista’nın yer aldığı yapımla ilgili tüm detaylar…

03.06.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-15:24) Galaksinin Koruyucuları Yeniden İş Başında

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı filmde yarı dünyalı yarı uzaylı Peter Quill'in yani nam-ı değer Star Lord'un ve muhteşem ekibinin maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

Başrollerinde ilk filmde de rol alan Chris Pratt, Vin Diesel ve Dave Bautista gibi yıldız isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları 2 filminde güçlü ve bir o kadar da eğlenceli olan ekip, uzayın uzak noktalarına yolculuk ediyor.

Galaksiyi korumak için birbirinden çılgın maceralara atılan ekibin eski düşmanları yeni müttefiklere dönüşüyor.

2014 yapımı Guardians of the Galaxy'i izleyenlerin oldukça beğeneceği yapımda Groot'un olmayacak yerlerde "Adım Groot" demesi ve en tehlikeli anlarda her şeyi zor anlaması, Roket Rakun'un ise bilmiş ve zekice yaptığı espriler bir hayli eğlendiriyor.

Marvel aleminin bir numaralı düşmanı Thanos’a bir adım daha yaklaştığımız filmde Thanos’un kızları Gamora ve Nebula’nın kıyasıya mücadelesini de izliyoruz. Babası tarafından yok edici olarak yetiştirlen Gamora bu kez iyilerin yanında savaşıyor. İki kardeş arasındaki ilişkinin geçmişine değinerek zaman zaman dram yüklenen film güldürürken hüzünlendirmeyi de başarıyor.

Ailesini yok ettiğinden dolayı Thanos'a karşı öfkeli olan Drax'ın odun tavrıyla yaptığı konuşmalar da filme ayrı bir eğlence katmış.

Peter ve Ego’nun baba-oğul ilişkisi ve sürpriz sonu da filmin can alıcı noktalarından.

Marvel aleminin en hüzünlü aynı zamanda en eğlenceli yapımlarından biri olma özelliğindeki filmde müzikler de ilk filmdeki gibi muhteşem.

İzleyiciyi hiç yormadan anlatmak istediği şeyi kolayca anlatan filmde, Ego'nun gezegenindeki sahneler de göz dolduruyor.

Öte yandan, serinin üçüncü filmi için de hazırlıklar devam ediyor. İlk 2 film oldukça iyi olduğundan 3 filmden beklenti de epey yüksek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal