Esenler Belediyesi'nden 23 Nisan Etkinlikleri

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şehir Ekranı TV’de hazırladığı birbirinden özel programlarla kutluyor.

23.04.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-11:50) Esenler Belediyesi'nden 23 Nisan Etkinlikleri

Coronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda kutlama yapamadığımız şu günlerde 23 Nisan'ı evlerinde kutlayan çocuklara Esenler Belediyesi bir dizi etkinlik düzenledi.

Şehir Ekranı Tv’de online yayınlar sürerken sokak etkinlikleri ve yarışmalar da çocukların neşesine neşe katacak.

Farklı yaş gruplarına hitap eden programlarla tüm gün boyunca masallardan kukla gösterisine, bilgi yarışmasından tiyatro gösterilerine, müzik programından dünyanın farklı ülkelerindeki çocuklarla yapılacak canlı bağlantılara kadar birbirinden keyifli içerikler çocukları bekliyor.

Esenler’in her yıl 23 Nisan’da düzenlediği ve geleneksel hale gelen “Barış Ekmeği Festivali” de bu yıl Şehir Ekranı Tv üzerinden yapılacak. 4 ülkeden canlı bağlantılarla yayına katılan çocuklar şiirler, şarkılar söyleyecek, müzikler eşliğinde dans gösterileri sergileyecek. Festivalde diğer ülkelerden getirilen unlar ve sularla birlikte hazırlanan barış ekmeği de, bu yıl çocukların evlerinde hazırladıkları videolarla temsili olarak pişirilecek.

ANİMASYON EKİBİ SOKAK SOKAK GEZİYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) animasyon ekibi de sokak sokak gezerek çocukları eğlendirecek. Çocuk şarkılarının da seslendirileceği animasyon gösterilerinde çocuklar balkonlara çıkarak eğlenceye eşlik edecekler.

Kutlamalar kapsamında bir de resim yarışması düzenlenecek. 23 Nisan’a kadar Esenler sokaklarında sürecek etkinliklerde aynı zamanda sokaklardaki çocuklara resim defteri ve boya kalemi hediye edilecek. Dağıtılan resim setiyle birlikte çocuklardan “23 Nisan’da Ben ve Ailem” konulu bir resim çizmeleri istenecek. Yarışmaya katılan çocukların çizdikleri resimler 23 Nisan sonrasında toplanacak ve içlerinden değerlendirme sonucu ilk beşe giren çocuklara ödüller verilecek.

ŞEHİR EKRANI TV'DE PROGRAM

12.00- Hacivat Karagöz Gölge Oyunu

13.00 Çocuk Tiyatrosu

14.00 Uzaktan Soru Bilgi Yarışması

15.00 Volkan Abi ile Çocuk Şarkıları

16.00 Çocuktan Al Haberi / Haber Kuşağı

17.00 11. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali CANLI

17.45 Esenler Barış Ekmeğini Pişiriyor

18.00 Evde Kal Kazan / Çocuklara Özel CANLI

19.20 23 Nisan Özel Yayını CANLI

21.00 İstiklal Marşı

21.05 Uluslararası Barış Ekmeği Festivali Özel

22.30 Elif Ablanızdan Masallar

Programlar, Şehir Ekranı Tv Youtube kanalı üzerinden izlenebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal