Ayla Filmi Kilyos'ta Plaj Sinemasında

Kore Savaşı'nda Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen olaylardan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan “Ayla” filmi Kilyos'taki Tırmata Beach'te sinemaseverlerle buluşacak.

18.07.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:42) Ayla Filmi Kilyos'ta Plaj Sinemasında

Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyan “Ayla” filmi Kilyos'taki Tırmata Beach'te sinemaseverlerle buluşacak.

Kore Savaşı'nda Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen olaylardan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan yapım 7 Ağustos'ta gösterilecek.

Vizyonda kaldığı dönemde 5,5 milyon kişinin izlediği filmin yönetmenliğini Can Ulkay üstleniyor.

Cuma, cumartesi ve pazar akşamları film gösterimlerinin yapılacağı plajda, 25 ve 31 Temmuz'da, Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını beyaz perdeye taşıyan "Naim: Cep Herkülü" filmi izlenebilecek.

"Türk İşi Dondurma" filmi 24 Temmuz ile 9 Ağustos'ta, Türk casusu İlyas Bazna'nın hikayesini konu alan "Çiçero" 26 Temmuz'da, "7. Koğuştaki Mucize" 1 Ağustos'ta, "İkinci Görüşte Aşk" 2 Ağustos'ta, Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" ise 8 Ağustos'ta plaja kurulan dev ekranda sinemaseverlere sunulacak.

600 kişinin açık havada sosyal mesafe kuralına uygun biçimde film izlemesine olanak sağlayan etkinlik, eylül ayında da devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal