Antalya’da ‘Park Et Seyret’ Konserleri

Antalya’da ‘Park Et Seyret’ konser serisi 7 Temmuz 2020 Salı Günü Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ile başlıyor.

06.07.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-17:03) Antalya’da ‘Park Et Seyret’ Konserleri

Coronavirüs pandemisi sürecinde normalleşme dönemi sürüyor. Bu kapsamda etkinliklerine salgında ara veren Konyaaltı Belediyesi, ‘Arabada Sinema’ etkinliğinden sonra ‘Park Et Seyret’ konser serisini başlatıyor.

Müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği konser, 7 Temmuz 2020 Salı günü saat 21.00’de Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ile başlayacak.

250 aracın alınacağı konser Uncalı Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Konserleri izlemek isteyen vatandaşlar belediyenin internet adresinden rezervasyon yaptırabiliyor.

Konserler 14 Temmuz’da Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 21 Temmuz tarihinde ise Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile devam edecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen,etkinliklerle alakalı, “Geçen ay gerçekleştirdiğimiz Arabada Sinema büyük ilgi gördü. Şimdi de Konyaaltı Belediyesi bünyesinde kurduğumuz Oda Orkestramız müzikseverler ile buluşacak. Etkinlik alanımızda araçlarını park eden yurttaşlarımız keyifli bir zaman geçirebilecek. Konser serimiz daha sonra halk müziği koromuz ve sanat müziği koromuz ile devam edecek” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal