57. Altın Portakal Sinema Tırı Yolculuğuna Çıktı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin tırı yolculuğa başladı.

27.09.2020-13:34 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-13:32) 57. Altın Portakal Sinema Tırı Yolculuğuna Çıktı

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin habercisi Altın Portakal Sinema Tırı, yolculuğuna cuma akşamı çıktı.

Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde sinemaseverlerle buluşan Altın Portakal Sinema Tırı bu akşam Kuzular Firarda: Uzay Parkı filmiyle Serik ilçesi Çınaraltı Kent Meydanı’nda ve Maide’nin Altın Günü filmiyle Döşemealtı Kent Meydanı’nda bulunacak.

Altın Portakal Sinema Tırı ile 17 ilçede; yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı, usta oyuncu Çetin Tekindor’un başrolünde olduğu Babam ve Caner Özyurtlu’nun yönettiği, başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı Maide’nin Altın Günü filmleriyle beraber, çocuk sinemaseverler için de Kirpi Latte ve Büyülü Taş ile Kuzular Firarda: Uzay Parkı adlı canlandırma filmleri gösteriliyor.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

4 Ekim’e kadar Demre, Elmalı, Akseki, Alanya, Finike, Gazipaşa, İbradı, Kaş, Kemer, Kumluca, Korkuteli ve Manavgat ilçelerinde devam edecek gösterimler ücretsiz izlenebilecek.

Altın Portakal Sinema Tırı Pazartesi akşamı ise Manavgat ilçesi Cumhuriyet Meydanı Altı Sanat Çarşısı’nda ve Korkuteli ilçesi Seyir Tepesi’nde 'Babam' filmini sinemaseverlerle buluşturacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığını yaptığı 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu, sanat yönetmenliğini Başak Emre yürütüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal