Kredi çekmek isteyip bordroya takılanlara müjde! İşte bordro sormadan kredi veren bankalar! Hangi banka rahat kredi verir; Halkbank mı Ziraat mı yoksa özel bankalar mı?

Nakit paraya ihtiyacı olanların başvuru yaptıkları bankalar üzerinden kişiler maaş bordrosuz kredi verilir mi? sorusuna yanıt aramaktadır. Hangi bankaların maaş bordrosuz kredi verdiği son günlerin merak konusu olurken araştırmalar da başladı. Maaş bordrosuz kredi şartları nelerdir, hangi bankalar verir? İşte detaylar...

26.07.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-12:00) Kredi çekmek isteyip bordroya takılanlara müjde! İşte bordro sormadan kredi veren bankalar! Hangi banka rahat kredi verir; Halkbank mı Ziraat mı yoksa özel bankalar mı?

Her banka kendi bünyesinde belirlediği şartlar üzerinden kredi vermektedir. Bu nedenle kredi çekme koşulları da farklılık gösterir. Bankalar kendi müşterilerine kefilsiz ve gelir belgesi istemeden kredi imkanı sunarken dışarıdan olanlara ise maaş bordrosu gerekli mi? sorusuna yanıt aranmaktadır. Hangi banka kolay kredi verir? Hangi banka maaş bordrosuz kredi verir? Maaş bordrosuz kredi çekme şartları nelerdir? 

Maaş bordrosunuz kredi şartları nelerdir? 

Kredi kullanmak isteyenlerin ihtiyacına göre taşıt, konut gibi kredi imkanları vardır. Bunun yanı sıra belirli bir plan olmadan paraya ihtiyacı olanlar için ise ihtiyaç kredisi verilmektedir. Maaş bordrosuz kredi şartları dendiğinde aslında kişinin maaşının bulunmadığını göstermektedir. Maaş bordrosuz kredi veren bankalar da farklı bir prosedür yönelterek gidişatı planlamaktadır. 

-Maaş bordrosuz kredi için kredi notunun yüksek olması gerekir, 

Maaş bordrosuz kredi veren bankalar

-Maaş bordrosuz kredi kullanmak için gelirinizde yüksek taksitli başka kredi borcunuzun olmaması gerekir,

-10.000 TL kadar olan tutar kullanılabilir. 

Maaş bordrosuz kredi veren bankalar nelerdir? 

Nakit para ihtiyacı olan kişiler artık yakınlarından ziyade bankalara müracaat etmektedir. Son dönemlerde kredi çekmek isteyenlerin sayısında bir hayli artış yaşandı. Bankalar her başvurana kredi vermek isterken bir yandan da geri ödemeye yönelik kendini garantiye almaktadır. Bunun üzerine maaş bordrosuz kredi veren banka var mı? sorusu internet üzerinde araştırılmaya başlandı. 

Maaş bordrosuz kredi veren bankalar

Vakıfbank,

Ziraat Bankası,

Halkbank,

Akbank,

İNG Bank, 

Garanti Bankası, 

Odeobank 


Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal