Konyaspor-Beşiktaş Maçının VAR Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

17.12.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-12:43) Konyaspor-Beşiktaş Maçının VAR Hakemi Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Ev sahibi Konyaspor bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde sergilediği performansla büyük bir beğeni toplarken, ligde arka arkaya alınan başarılı sonuçlar, Serdar Gürler, Hadziahmetovic, Cikalleshi gibi oyuncuların yükselen form grafiği büyük bir beğeni kazandı. Konyaspor ligde üst sıraları hedefleyen bir takım haline gelirken bu sezon Avrupa Kupaları hedefiyle galibiyetlerine devam etmek istiyor. Konuk ekip Beşiktaş'ta ise geçtiğimiz sezon kazanılan 2 kupalı şampiyonluğun ardından sezon başında aldığı arka arkaya kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırmıştı. Beşiktaş'ta bu sezon son haftalarda alınan başarılı sonuçlar moralleri yerine getirirken, siyah beyazlılar lider Trabzonspor ile olan puan farkını azaltabilmek adına arka arkaya galibiyetler alarak zirveye yaklaşmak istiyor.

NE ZAMAN OYNANACAK?

Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 27 Aralık Pazartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

MAÇ HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

MÜCADELENİN HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Mete Kalkavan olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi Arda Kardeşler olarak açıklandı.

MUHTEMEL 11'LER NASIL OLACAK?

Konyaspor : İbrahim Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Michalak, Zumer Bytqi, Rahmanovic, Cikalleshi.

Beşiktaş :
Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Domagoj Vida, Serdar Saatçi, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de köklü karşılaşmalardan biri olan Konyaspor-Beşiktaş karşılaşması için geri sayıma geçildi. İki ekip arasında oldukça eskiye dayanan rekabet çoğu zaman bol gollü ve keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 karşılaşmaya baktığımız zaman 5 karşılaşmada siyah beyazlılar sahadan galip olarak ayrılan taraf olurken, 2 karşılaşmada sahadan Konyaspor galibiyetle ayrıldı ve 3 karşılaşmada ise mücadele beraberlikle sonuçlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal