Kızılcık Şerbeti’nde Görkem karakteriyle dikkat çekti: Özge Özacar kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin dikkat çeken karakterlerinden Görkem’e hayat veren Özge Özacar’ın hayatı ve oyunculuk kariyeri merak konusu oldu. Peki Özge Özacar kimdir? İşte detaylar…

18.04.2024-11:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-11:17)

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne sonradan katılan karakterlerden birisi olan Görkem, Fatih ile evlenmesiyle beraber izleyenlerin dikkatini çeken karakterlerden birisi olarak öne çıkıyor. Karaktere hayat veren güzel oyuncu Özge Özacar’ın hayatı ve oyunculuk kariyeri de arama motorlarından araştırılıyor. 

Özge Özacar kimdir?

Özge Özacar, İstanbul'da 1995 yılında dünyaya geldi. Gazetecilik eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk alanında kendini geliştirmek için İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde derslere katıldı. Ünlü oyuncu koçlarından aldığı eğitimlerle yeteneklerini pekiştirdi. Reklam dünyasında da adını duyuran Özacar, Avea, Fibabank ve Coca Cola gibi markaların tanıtımlarında yer aldı.

Kızılcık Şerbeti’nde Görkem karakteriyle dikkat çekti: Özge Özacar kimdir?

2015 yılında Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara adım atan Özacar, Müge karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazandı. 

Daha sonra Puhu TV'de Seyyar, beIN CONNECT'te Hayaller ve Hayatlar ve Disney+'ta Bursa Bülbülü gibi farklı platformlarda çeşitli karakterleri canlandırdı. Ayrıca İngilizce ve Fransızca dillerini başarılı bir şekilde konuşabilmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal