Kılıçdaroğlu’ndan Şok Açıklama: Rizelilerin Oylarıyla İktidar Olacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin yaklaşmaya başlamasından dolayı birçok dikkat çekici açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu CHP’nin Rizeli vatandaşların oyları ile iktidar olacağını söyledi.

23.09.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-17:16) Kılıçdaroğlu’ndan Şok Açıklama: Rizelilerin Oylarıyla İktidar Olacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şok açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Rize'de, kadın çay üreticileri ile bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

RİZE MEYDANINDA KAÇAK ÇAYLARI YAKACAĞIM

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında ‘İnşallah iktidar olacağız, Rizelilerin oylarıyla iktidar olacağız. Kaçak çayları, Rize meydanında yakacağım. Rizelilerin oylarıyla iktidar olacağız. Kaçak çayları, Rize meydanında yakacağım, bunu söyledim. Hiç kimsenin, Rizelilerin alın terini çalmasına asla izin vermeyeceğim’ ifadelerine yer verdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU RİZELİLERİN OYLARI İLE CHP’NİN İKTİDAR OLACAĞINI İDDİA ETTİ

Rize ise AK Parti'ye en yüksek desteğin olduğu iller arasında yer alıyor. Aynı zamanda Rize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olarak biliniyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rizeli vatandaşların oyları ile iktidar olacağını söylemesi ise büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal