CHP’den Yeni Skandal: Keşke Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı Olsa!

CHP’de skandallar bitmek bilmiyor. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ‘Keşke Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilse, inşallah seçilir ülkemize de renk gelir ama düşük bir ihtimal’ açıklamasında bulundu.

23.09.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-09:21)

Millet İttifakı artık gizli ortağını saklamıyor. Öyle ki gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için alenen HDP’ye umut bağladıklarını dile getiriyorlar. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu katıldığı bir programda ‘Keşke Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilse, inşallah seçilir ülkemize de renk gelir ama düşük bir ihtimal’ dedi.

CHP’NİN İMDADINA HDP YETİŞMİŞTİ

Daha öncede CHP ve HDP arasında Kürt sorunu polemiği yaşanmış ve CHP lideri Kılıçdaroğlu Kürt sorunun çözümü için HDP’yi adres göstermişti. HDP’li Sezai Temelli ise sert tepki göstererek adresin İmralı olduğunu dile getirmişti.  HDP eski Eş Bakanı ve şuan tutuklu olan Selahattin Demirtaş ise sosyal medya hesabından adresin HDP olduğunu söyleyerek, köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu’nun imdadına yetişti. Demirtaş tartışmalarla ilgili ‘Benim bildiğim HDP, Kürt sorunu dahil olmak üzere, Türkiye’nin tüm sorunlarının çözümüne taliptir, irade sahibi siyasi bir aktördür ve elbette muhataptır. Çözümün adresi de doğal olarak TBMM’dir’ diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun imdadına yetişti.

CHP CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN HDP’YE UMUT BAĞLADI

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu katıldığı bir programda ‘Keşke Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilse, inşallah seçilir ülkemize de renk gelir ama düşük bir ihtimal’ diyerek tamamen HDP’ye umut bağladıklarını kanıtlamış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal