CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hedefine Muhafazakar Seçmeni Aldı: Kimsenin İbadetiyle Uğraşmayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefine ise muhafazakar seçmeni aldı ve kimsenin ibadetiyle uğraşmayacaklarını ifade etti.

20.09.2021-11:45 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-12:24) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hedefine Muhafazakar Seçmeni Aldı: Kimsenin İbadetiyle Uğraşmayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Parti yetkililerine olası bir erken seçim için alarm veren CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu,  iktidara gelebilmeleri için muhafazakar seçmenin de oylarının alınması gerektiği de anımsatılmıştı.

Konuya dair ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak ise PolitikYol Genel Yayın Yönetmeni Ali Haydar Fırat ve Yayın Koordinatörü Murat Aksoy’a gündeme dair de önemli açıklamalarda bulundu.

MUHAFAZAKARLARIN GÜVENCESİ CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakar vatandaşların CHP'den endişe duymaları için algı oluşturulduğunu öne sürdü.

Muhafazakarların haklarının güvencesinin CHP'de olduğunu ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bu konuda kimsenin endişesi olmasın'' diyerek şu ifadelere yer verdi:

KILIÇDAROĞLU: KİMSENİN İBADETİYLE UĞRAŞMAYACAĞIZ

''Yerel seçim öncesi halkı korkutmak için inanılmaz iftiralar attılar. Belediyeleri teröristler yönetecek, faturaları teröristler kesecek dediler. Milletimiz bu yalanlara itibar etmedi. Şimdi de benzer iftiralarla milleti korkutmaya çalışıyorlar. Hiçbir vatandaşımızın ekmeğiyle, kılık kıyafetiyle, inancıyla ve ibadetiyle, dili ve kültürüyle uğraşmayan bir sistem inşa edeceğiz.

Kimse çete gibi davranmayacak, kimse kimsenin malına mülküne çökmeyecek. Çünkü ülkemizde hukuku egemen kılacağız, demokrasiyi egemen kılacağız, barışı ve özgürlüğü egemen kılacağız. Bu yeni dönemde yandaşlığın yerini liyakat alacak; adaletsizliğin yerini hak, hukuk ve adalet alacak. Lüksün ve şatafatın yerini sadelik, şeffaflık ve tasarruf alacak. Cumhuriyetimiz gibi kimsesizlerin kimsesi olup herkesi aynı çatı altında bir ve beraber yaşatacağız. Kutuplaşma olmayacak, dışlama olmayacak, ötekileştirme olmayacak. Millete 20 yıldır açlık, yokluk ve sefalet yaşatanlar şimdi korkularla iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Biz korkuyla değil güvenle, endişeyle değil kararlılıkla, kaygıyla değil umutla yola çıktık. Halkımız bize, biz halkımıza inandık. Güzel bir geleceği halkımıza sunacağız.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal