Kayseri Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açıldı

Kamu-özel iş birliği ile yapılan Kayseri Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Hastane şehir hastanelerinin en büyüğü olma özelliğini taşıyor.

05.05.2018-19:15 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-19:18) Kayseri Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açıldı

Sağlık Bakanlığı ve kamu-özel iş birliğiyle gerçekleştirilen "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında, hizmet vermeye başlayan 4 şehir hastanesine bir yenisi daha dahil oldu.

EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİ OLACAK

5'inci olarak açılacak olan ve en büyük şehir hastanesi olma niteliğini taşıyan Kayseri Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİYLE DÜZENLENDİ

Etrafında Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde gibi illere de sağlık hizmeti sağlayacak olan hastane, 4 ana hastane binası ile fizik tedavi ve adli tıp birimlerini kapsıyor. 5 yıldızlı otel tarzında inşa edilen Kayseri Şehir Hastanesi, modern hizmet anlayışıyla hastalarını tedavi etmeye başladı.

Akıllı teknolojik sistemlerle donatılmasıyla dikkatleri cezbeden hastaneye acil hastalar helikopter ambulansla getirilirken, direkt ameliyathaneye veya yoğun bakım odalarına ulaşım sağlanıyor.

7/24 HİZMET VEREN ÇAĞRI MERKEZİ

Hastanede sağlık hizmetleri Bakanlık çalışanları; idari, teknik ve temizlik gibi hizmetler ise özel sektör tarafından yapılacak. 7/24 hizmet sağlayacak olan çağrı merkezi ile hastaneye istedikleri her zaman ulaşabilecek olan hastalar ve yakınları zaman kaybetmeden hizmet alabilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal