Kayıp Gencin Cansız Bedeni Çuval İçinde Bulundu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 9 gün önce kaybolan 28 yaşındaki gencin cesedi çuvalın içinde ormanlık alanda bulundu.

16.10.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:42) Kayıp Gencin Cansız Bedeni Çuval İçinde Bulundu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Ergin Gök isimli genç, 7 Ekim'de evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Gencin ailesi, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Güvenlik güçleri, Gök'ün bulunması için arama çalışmaları başlattı. Olaydan 9 gün sonra, Afşin ilçesine bağlı Yazıköy Mahallesinde bir ormanlık alanda hayvan otlatmaya çıkan çobanlar, çuval içinde bir ceset olduğunu fark etti.

İhbar üzerine Jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin 9 gündür kayıp olarak aranan Ergin Gök'e ait olduğu tespit edildi. Gök'ün cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Cinayet Masası timleri ve Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayete kurban gittiği tespit edilen 28 yaşındaki gencin katil veya katillerinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal