Kate Moss kimdir? Johnny Depp'in eski sevgilisi Kate Moss kaç yaşında ve evli mi?

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ile Amber Heard arasında süren davada gündem konusu olan isimlerden bir tanesi de güzel aktris Kate Moss 'un hayatı ile kariyeri son zamanlarda epey dikkat çekerek merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncu Johnny Depp, bir zamanlar Kate Moss ile yaşamış olduğu birlikteliği ile bilinmektedir. Peki güzel oyuncu Kate Moss kimdir? Kate Moss kaç yaşında ve nereli? İşte dünyaca ünlü olan aktris Kate Moss hakkında bilinmeyenler..

11.05.2022-22:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-22:32) Kate Moss kimdir? Johnny Depp'in eski sevgilisi Kate Moss kaç yaşında ve evli mi?

Dünyaca ünlü olan aktör Johnny Depp ile Amber Heard arasında süregelen davada gündem konusu olan isimlerden bir tanesi de güzel manken Kate Moss. Son zamanların en çok konuşulan magazin haberlerinden olan Johnny Depp ile Amber Heard davasında adı geçerek gündeme taşınan manken Kate Moss bir zamanlar yakışıklı aktör Johnny Depp ile birlikteydi. İkilinin bu birlikteliğinin yeniden gündeme taşınmasının ardından Kate Moss 'un adı davada geçince yakışıklı aktör Depp 'in avukatlarının da sevinmeleri gözlerden kaçmadı. Hal böyle olunca Kate Moss kimdir? Kate Moss evli mi, kaç yaşında? gibi sorularda oldukça merak edilmeye başlandı.

Kate Moss kimdir

Dünyaca ünlü manken Kate Moss kimdir?

Henüz 14 yaşındayken New York JFK Havalimanı 'nda keşfedilen Kate Moss, modellik kariyerine bu şekilde ilk adımını attı. 1990 'lı yıllarda Cindy Crawford ile Naomi Campbell gibi kıvrımlı hatlara sahip ve uzun boylu olan modellerin revaçta olduğu sıralarda Kate Moss ideal model görünümünden oldukça uzak olan, minyon fiziği, ayrık olan ön dişleri, elmacık kemikleri, aşırı derecedeki zayıflığı ile dikkat çekmekteydi.

O zamanlar ünlü model, siyah - beyaz olarak sunulan fotoğraflar ile Calvin Klein reklamlarında yer alarak tepkilere maruz kalsa da bu sayede popülerliğini arttırdı. Bütün dünyada moda ikonu olarak kabul edilen ve en fazla para kazanan model unvanını alan kadın olmuştur. İngiltere başta olmak üzere bütün dünyada '' Kate Moss style '' yani Kate Moss sitili, '' Kate Moss mania '' yani Kate Moss çılgınlığı baş göstermiştir. Özellikle de genç kızlar için bir idol ile ikon haline gelen güzel manken Moss, özel hayatından dolayı sürekli olarak eleştiri oklarına maruz kalsa da milyonlarca sayıda hayrana sahip oldu. Yıllık kazancı ise yalnızca 28 milyon pound 'dur. Chanel, Versace ile Gucci gibi dünyaca ünlü özel markalar için de çalışmıştır.

Kate Moss evli mi

Ünlü manken Kate Moss evli mi?

2011 yılında Jamie Hince ile dünya evine giriş yapan ünlü model, 2016 senesine geldiğimizde ise eşinden boşanmıştır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal