Kartopu değil meydan savaşı! İstanbul'da kar topu savaşında silahlar devreye girdi: Çok sayıda kişi yaralandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde kar topu savaşı silahlı kavgaya döndü. İki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi. 3 kişi gözaltına alındı.

13.03.2022-08:32 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-09:57) Kartopu değil meydan savaşı! İstanbul'da kar topu savaşında silahlar devreye girdi: Çok sayıda kişi yaralandı

İstanbul'da yoğun kar yağışının etkili olmasıyla birlikte Beyoğlu'nda ikamet eden vatandaşlar dün gece kar topu oynamak için sokağa çıktı. Sokağa çıkan vatandaşların kar topu eğlencesi faciayla sonuçlandı. Kar topu savaşı yapan iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada silahlar devreye girdi. 

Beyoğlu'nda yaşanan olay, dün akşam saat 21.15 sıralarında Tophane Hacımimi Mahallesi, Karabaş Mektebi Sokak üzerinde meydana geldi.

İki grup arasında kavga çıktı

Aktarılan bilgilere göre Tophane Parkında kar topu oynayan bir grubun attığı kartopu, yoldan geçen bir başka gruba isabet etti. Kartopunun isabet etmesi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. 

Kartopu savaşında silahlar devreye girdi 

Kar topunun isabet etmesi nedeniyle çıkan kavganın büyümesi üzerine kartopu isabet eden gruptan bazı kişiler silahla karşı gruba ateş açtı. 7 kişi yaralandı. Kurşunların isabet ettiği, F.B.G., S.S, N.Ü., İ.D.S., M.F.İ., E.Ü. ve E.S. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Ateş eden grup olay yerinden kaçarken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Çıkan kavganın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Polis Ekipleri

3 şüpheli yakalandı 

Olay yerine gelen polis ekipleri şerit çekerek inceleme çalışmaları başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda olay yerinde çok sayıda boş kovan tespit edildi. Polis ekiplerinin yürüttüğü inceleme çalışmaları sonucu şüphelilerden E.B., M.B. ve F.B. yakalanarak gözaltına alındı. 

Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı 

Tekme ve yumruklarla başlayıp silahlı çatışmaya dönen kar topu savaşında yaralanan 7 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavga anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde grubun önce birbirleri ile tekme ve yumruklarla kavga ettiği, daha sonra da silahla çatıştığı gözlemlendi. Polis ekiplerinin yaşanan akıl almaz olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal