Karantina Sürecini Tamamlayanlar Teşekkür Mesajları Bıraktı

Cezayir'den getirilerek coronavirüs önlemleri kapsamında Şanlıurfa'daki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara götürülen vatandaşlar, 14 günlük karantina sürecinin peşinden memleketlerine geri dönerken geride duygu yüklü mektuplar bıraktı.

23.04.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:58) Karantina Sürecini Tamamlayanlar Teşekkür Mesajları Bıraktı

Cezayir'den getirilerek coronavirüs önlemleri kapsamında Şanlıurfa'daki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara götürülen vatandaşlar, 14 günlük karantina sürecinin peşinden memleketlerine geri dönerken geride duygu yüklü mektuplar bıraktı.

Cezayir'den getirilerek önlemler kapsamında 14 günlük karantinayı Şanlıurfa'daki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda tamamlayanlar, verilen hizmet ve olanaklardan dolayı emeği geçen kişilere teşekkür mesajları bıraktı.

Aralarında asker, işçi ve öğrencilerin de olduğu 315 Türk vatandaşı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonunda, İçişleri, Dışişleri, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarının yaptığı çalışmayla Cezayir'den kalkan Türk Hava Yollarının uçağıyla 5 Nisan'da Türkiye'ye getirildi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Şanlıurfa'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarına götürülen misafirler, 14 günlük karantinayı bitirerek memleketlerine yolculandı.

Yurtlardan ayrılırken geride duygu yüklü mektuplar bırakanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan en başta olmak üzere bakanlara ve kendileriyle ilgilenen kim varsa hepsine teşekkür etti.

Neredeyse her mektupta karantina boyunca devletin temin ettiği olanaklardan duyulan büyük memnuniyet kağıda döküldü.

Mektupların bazılarında şu ifadelere yer aldı:

"Dünyada bu hizmetlerin para karşılığıyla yapıldığını haberlerden duyduk. Ülkemizde ekonomik anlamda haçlılara karşı bir mücadele verildiği halde yine de ücretsiz hizmet aldık. Bu durumda coronavirüs gösterdi ki biz gerçekten büyük bir devlete sahibiz, elhamdülillah. Allah devletimize zeval vermesin."

Gelecek kuşakların Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük bir devlet olduğunu bileceğini belirten mektup sahibi, "Çünkü dünyada hiçbir devlet Türkiye'nin yaptığını başaramadı. Kendi halkına evladı gibi muamele eden tek devlet dünyada Türkiye'dir, saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

Başka bir mektupta da şu ifadelerle duygular kağıda döküldü:

"Biz aziz Türkiye Cumhuriyeti'nin şefkatini 3 bin kilometre uzakta Cezayir'de hissettik, elhamdülillah. Rabbime şükürler olsun bu aziz milletin, şanlı devletin evladıyız. Hamdolsun. Başta Cumhurbaşkanımıza, Dışişleri Bakanımıza ve emeği geçenlere en kalbi şükranlarımı muhabbetle saygıyla sunuyorum. Yüce Rabb'imden temennim odur ki şanlı, şerefli ve çok şefkatli milletimiz ve devletimiz tüm dünyadaki gariplere, mazlumlara umut ve ışık olsun, cihan devleti olsun. Allah'ın izniyle inşallah."

Diğer bir mektupta da "Bizi 15 gün boyunca misafir eden Hacer Ana Yurdu görevlileri hepinize çok teşekkürler. Ailemizi bu salgından korumak için bizi 15 gün ailemizden uzak tuttunuz. Karantina süreci boyunca hoşgörünüzü, güler yüzünüzü ve misafirperverliğinizi hiç unutmayacağız. Bize emeği geçen herkese teşekkürler. Yüce Allah ülkemizi bu ve bunun gibi hastalık ve belalardan korusun inşallah." şu ifadeler yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal