Yazlık Maksi Elbiseleri Modelleri

Yeni sezonda da karşımıza çıkan bu modelleri farklı parçalarla tamamlayabiliriz. Peki maksi elbiselerle nasıl modern bir görünüm elde edebiliriz? Boyunuzu uzun göstereceğiniz ve orantılı bir görünüm elde edebileceğiniz tüm detayları paylaştık.

09.06.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:41) Yazlık Maksi Elbiseleri Modelleri

Yazlık maksi elbise modelleri bu mevsimin en kullanışlı parçalarından biridir. Bileğe kadar uzanan bu elbiselerle hareket etmek oldukça kolay olduğu için kadınların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

Maksi Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Son günlerin uzun etek trendi devam ederken maksi elbiseler kombin yapmak için doğru seçimler olacaktır. Eğer yaz trendlerini yakalamak istiyorsanız yırtmaçlı ve düğmeli modelleri seçmemeniz gerekiyor. Bu yazın trend modelleri sadece desenlerin kullanıldığı ve ayakları kapatan elbiseler. Hareketli tasarımlarla karşımıza çıkan bu modelleri tamamlamak da oldukça kolay.

Desenli maksi elbise spor ayakkabılar tercih ederek tamamlanabilir. Günlük kullanım için rahat bir seçim olan bu modellerde rahatlığınızdan ödün vermeden kombin yapabilirsiniz. Desenlerin yoğun kullanıldığı elbiselerde mini takılar kullanarak hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bileklik, halhal, mini kolyeler tercih edebilir ve elbiseyi tamamlayabilirsiniz.

Maksi Elbiselerle Nasıl Ayakkabılar Tercih Edilir?

Maksi elbiseler bu sezon ayağı kapatacak uzunlukta ve dökümlü eteklerle tasarlanmış. Ayakları kapatan eteklerde kullanılan tül detaylar hem spor hem de şık bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Eğer olduğunuzdan uzun görünmek istiyorsanız düz kesimli ve ayağı kapatan modelleri seçebilirsiniz. Ayakkabı tercihiniz dolgu topuklu hasır modeller olabilir. Hasır ayakkabılarla yapacağınız kombinlerde ince hasır kemeler de kullanabilir ve oldukça hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.

Eğer farklı tasarımlarda modeller tercih ediyorsanız şık ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Yırtmaçlı maksi elbise modelleriyle yazlık bot kullanabilirsiniz. Parmak dekolteli şeffaf botlar bu elbiselerle oldukça modern görünmenizi sağlayacaktır. Ancak topuk boyunu kısa seçmeli ve kalın topuklu ayakkabılar kullanmalısınız.

Maksi Elbiselerle Hangi Çantalar Kullanılmalı?

Yazlık maksi elbise modelleri sezonun en canlı parçaları olarak tasarlanmış. Dökümlü etekler, fırfır, volanlı kol, tül detayları, desenler… Oldukça hareketli olan bu elbiselerle seçeceğiniz her parçaya özen göstermeniz gerekiyor. Yazın trend çantaları olan mini ve şık çantalar bu modellerle uyumlu olmayacaktır.

Büyük el çantaları henüz yeni kullanılmaya başlansa da 2020/2021 sezonunun hit çantalarından biri. Sokak modasında henüz görmediğimiz bu çantaları elbiselerle kullanabilirsiniz. Çanta rengini belirlerken elbise desenlerini göz önünde bulundurmalısınız. Sarı, kırmızı ve haki gibi çiçek desenlerinin ağırlıklı kullanıldığı bu elbiselerle renkli çantalar tercih etmelisiniz.

Trend Maksi Elbise Modelleri Neler?

Bu yaz birçok parçada gördüğümüz çiçek desenleri maksi elbiselerde de kullanılıyor. Geçtiğimiz sezondan farklı olarak etek bitimlerinde renkler kullanılmış. Sade renklerden oluşan elbiselerin eteklerinde fırfırlı ve canlı renkli keskin bir bitiş kullanılıyor. Desenli modellerde ise kat kat etekler ve tül detaylarına ağırlık veriliyor. Fırfır ve volan modası kaldığı yerden devam ederken yazlık maksi elbise modelleri de bu trendden payını alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal