Yaz Trend Renkleri

Kıyafet tasarımlarında en önemli seçim renk olduğu için seçimlerimize oldukça dikkat etmememiz gerekiyor. Yaz trend renkleri arasından ten rengimize en uygun rengi nasıl seçebiliriz? Hangi renklerle fazla kilolarımızı kapatabiliriz? İşte hepsini sizin için düzenledik…

09.06.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:30) Yaz Trend Renkleri

Yaz sezonunda karşımıza çıkan renk renk kıyafetler arasından seçim yapmak oldukça zor. Seçtiğiniz renklerle ten renginizi daha solgun gösterebilir veya demode görünebilirsiniz.

Eteklerde Trend Renkler Neler?

Yaz sezonunda karşımıza en çok çıkan parçalar etekler oldu. Geçtiğimiz sezonun uzun etek modası popülerliğini yitirmeye başlamışken farklı tasarımlarla yeniden hayat buldu. Doğru seçimler yapılmadığında felaket bir görünüme sebep olan uzun etekler bu sezon renkli ve desenli tasarımlara sahip. Renkli eteklerle kombin yapmak da zor olduğu için dikkat etmememiz gereken detaylar giderek artıyor.

Sezonun en trend renkleri bej, beyaz, pembe, haki, açık mavi. Her kıyafette karşımıza çıkan bu renkler eteklerde de sıklıkla kullanılmış. Canlı renklerin üzerinde desenler de kullanılarak tasarlanan bu etekler oldukça hareketli stillere sahip.

Crop Top Parçalarda Nasıl Renkler Kullanılmalı?

Crop top parçaların adeta sembol ismi haline gelen Rihanna, birçok genç kızın bu parçaları tanıdığı modeldi. Bu tasarımlarla buluştuğumuz sezon cesur giyimler ön plana çıktığı için sokağa taşımak oldukça zordu. Günümüzde ise crop top parçalar tam olarak sokak stilini yakalayabileceğiniz kıyafetler olarak tasarlanıyor. Yeni sezon tasarımlarının renkleri ve desenleri tüm kadınlara çok yakışacak tasarımlara sahip.

Crop top parçalarda bu sezon en çok kullanılan yaz trend renkleri beyaz ve sarı. Açık tonların üzerinde kullanılan desenler daha modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacak. Transparan crop top parçalar tercih etmek istiyorsanız bralet seçiminiz mutlaka beyaz olmalı. Bu yaz kıyafetlerin hiçbiri siyah renge yer vermiyor. Düz parçalar tercih ederken siyahın kurtarıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu sezon siyah crop top parçalar demode görünmenize sebep olacaktır.

Beyaz Renk Modası Bitiyor Mu?

Beyaz renklerinde yoğun kullanıldığı kış sezonunda botlar, çizmeler, kürkler beyaz tercih edilmişti. Bu kadar beyaz görmekten sıkılmışken yaz sezonunda içimizi açan renkli tasarımlar ön plana çıktı. Haki, pembe ve yeşil gibi canlı renkler beyaz renklerin önüne geçiyor. Beyaz modası bitmiyor ama sade beyaz kıyafetler rafa kalkıyor. Düz beyaz üzerinde renkli çiçek desenleri ve doğal baskılar kullanılıyor. Ayakkabı modellerinde de beyaz renge veda edebilirsiniz. Bu sezon ayakkabı ve çantalar da canlı renkler kullanılıyor.

Ten Rengine Göre Kıyafet Rengi Nasıl Seçilmeli?

Yaz trend renkleri her kıyafette hayat buluyor ve canlı, hareketli, desenli modeller karşımıza çıkıyor. Oldukça farklı modeller karşımıza çıktığı için seçim yapmak da zorlaşıyor. Bu yaz beyaz tenli kadınların seçimi pembe, yeşil ve mavi renklerin açık tonlarından yana olabilir. Desenli tasarımlar teninizi solgun göstermeyecek. Esmer ve kumral kadınlarsa kırmızı, sarı ve koyu mavi tonları tercih etmeli.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal