Yataklarınızı Havalandırıyor musunuz? Yatak ve Yatak Altları Nasıl Temizlenir?

Temizliğin zor yapıldığı yerlerden biri de yatak altları ve uyuduğumuz yatakların içleridir. Peki yatakları nasıl temizlemeliyiz, nasıl havalandırmalıyız? Yatak altları nasıl temizlenmelidir? Cevabını haberimizde derledik.

03.04.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-09:18) Yataklarınızı Havalandırıyor musunuz? Yatak ve Yatak Altları Nasıl Temizlenir?

Bakteri oluşumunun en sık görüldüğü yerlerden biri de yataklardır. Yeterli havalandırma yapılmazsa vücut sağlığımızı tehdit eder mi? Temizliğin püf noktaları haberimizde.

YATAĞI HAVALANDIRIN

Yatağın havalandırılması yatak temizliğinde en önemli adımlardan biridir. Yataktan kalkar kalkmaz yatağı örtmek yerine yatağı havalandırmak için 10 dakika kadar yatağı dağınık ve camları açarak havalandırın. Böylelikle yatağınızdaki bakteri oluşumunu önleyebilirsiniz.

KARBONATLI SUYLA SPREY YAPIN

Yatakta bakteri olmasını önlemenin bir diğer yolu da antibakteriyel bir spreyi yatağınızı toplamadan sıkmak olacaktır. Bu en pratik yöntemlerden biridir.  Ancak antibakteriyel bir spreyiniz yoksa onun yerine karbonatlı suyu boş bir sprey şişesine koyarak yatağınızın üzerine sıkabilirsiniz.  

YATAĞIN ALTI NASIL TEMİZLENİR

Hemen hemen birçoğumuz yatağın altını temizlerden zorlanıyoruz. Ancak sizi bu sorundan kurtaracak bir önerimiz var! Genellikle yerleri silmeye yardımcı olan viladanın başı yatağın altını silmek için dar gelebilir. Bu noktada uzun ince bir sopaya deterjanlı suya sokarak yatağınızın altını kolaylıkla temizleyebilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal