Yüzünüze Buz Maskesi Yapmanız İçin 4 Neden

Cildinize yaptığınız maskelerin yanı sıra uygulayacağınız buz maskesi, size daha genç ve canlı bir görünüm katacaktır. Hem ekonomik hem pratik bu yöntemi düzenli olarak uygulamak size, farkedilir sonuçlar sunacaktır.

02.04.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-17:30) Yüzünüze Buz Maskesi Yapmanız İçin 4 Neden

Buz maskesi, kendi imkanlarımızla evde yapabileceğimiz bir gençleşme ve dinçleşme yöntemi. Kan dolaşımını hızlandıran bu uygulama taze bir görünüme kavuşmanıza ve sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRIYOR 

Cilde buz uygulamak, gözenekleri sıkılaştırmasından tutun da göz altı torbalarını azaltmasına kadar pek çok konuda yardımcı olmaktadır. Buz, göz kenarlarındaki yağ bezelerini de ortadan kaldırmaktadır. 

KIRIŞIKLIK OLUŞUMUNU AZALTIR 

Buz cildin kaybettiği nemi de geri kazandırmaktadır. Özellikle ciltte tahriş olmuş bölgeler varsa onarılmasına yardımcı olmaktadır. Buz aynı zamanda kırışıklık oluşumunu engellemektedir. Cilde ışıltılı kazandırır.

DAHA SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜM 

Buzun maliyeti oldukça ucuzdur. Cildinizde gözle görülür bir değişiklik istiyorsanız günde yarım saatinizi yüzünüze buz uygulamaya ayırmalısınız.  

CİLDE BUZ NASIL UYGULANIR?

Cilt temizliğinizi tamamladıktan sonra buz küplerini yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın. 10 dakika boyunca buzları yüzünüze uygulayın ve 2 dakika ara verin. Bu uygulamayı 3 kez tekrarlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal