Uğraşmadan Çekici Makyaj Nasıl Yapılır?

Günlük hayatta çok fazla makyaj yapmak istemeyiz ancak güzel ve pürüzsüz görünümlü bir cilde sahip olmak hepimizin hakkı... Peki çok uğraşmamış gibi doğal ama çekici bir makyajı nasıl yaparız?

03.04.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-08:52) Uğraşmadan Çekici Makyaj Nasıl Yapılır?

Sadece dudak ve göz makyajından oluşan doğal görünümlü makyaj nasıl yapılır? Her ortama uyum sağlayacak sade ve sakin makyajın sırrını haberimizde derledik. Uğraşılmamış makyaj nasıl yapılır? 

TEN MAKYAJI İÇİN

Ten makyajında dikkat etmeniz gereken en önemli şey allığı ve kontür işlemini abartmamak olacaktır. Cildinizde belirgin bir iz yoksa ince yapıda bir fondöten tercih ederek yüz hatlarınızı kontür işlemini hafif tutarak bitirebilirsiniz. Ancak cildi lekeli olanlar için fondöten öncesi kapatıcı ile kapatarak orta örtücülükte bir fondöten ile ten makyajınızı bitirerek yine kontür ile hafif bir yüz hatalarını belirginleştirerek ten makyajınızı bitirebilirsiniz. Eğerki yüzünüzü ısıtmak ve bir nebze renklendirmek istiyorsanız fırçanıza allığı batırıp direk yüzünüze uygulamadan önce elinizde fazlasını süpürdükten sonra yüzünüze hafif belli belirsiz uygulayabilirsiniz.

 

ÇEKİCİ AMA SADE BİR GÖZ MAKYAJI

Eyeliner ile gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Uğraşılmamış ve gösterişli bir makyaj yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta gözlere mi yoksa dudaklara mı yoğunluk vermek istediğiniz kararıdır. Eğer ki yoğunluğu gözlerinize vermek istediğiniz bir makyaj olmasını istiyorsanız gözlere kalın bir kuyruklu eyeliner çekerek kirpiklerinizi dolgun gösteren rimel ile işlemi bitirebilirsiniz.

HANGİ RENK RUJ TERCİH EDİLMELİ?

Eğer ki makyajda yoğunluğu gözlerinizde kullandıysanız dudaklarınızda kesinlikle dudak renginde nude tonlara yönelmeniz gerekiyor. Böylelikle gecede dikkat çeken ilk yer gözler olacaktır. Ancak ince bir eyeliner ile makyajda yoğunluğu dudaklara vermek istiyorsanız kesinlikle kırmızı, bordo gibi patlayan koyu tonları seçebilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal