Uzun Palto Modelleri

2020/2021 sonbahar kış sezonunda en trend uzun paltolar nasıl olacak? Kış kombinleri nasıl yapılır? Uzun palto kullanımı hakkında bilmeniz gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:02) Uzun Palto Modelleri

2016 sonbahar kış sezonunda kullanılan uzun palto modelleri hala kullanılmaya devam ediyor. Oldukça zarif ve şık görünen bu paltolar yeni sezonda karşımıza farklı tasarımlarla çıkacak.

Uzun Palto Modası Devam Ediyor Mu?

Uzun paltolar geçtiğimiz yılların en sevilen parçaları halinde gelmiş ve her kadının dolabında yerini almıştı. Bu paltolarla oldukça zarif göründüğümüz için modası hiç geçecek gibi görünmüyor. Her sezon ufak dokunuşlar yapılıyor ve harika tasarımlarla bu modaya renk katılıyor. Yeni sezonda karşımıza çıkacak olan uzun paltolar geçtiğimiz yılların aksine ayakları kapatacak kadar uzun. Bileğin biraz üzerinde kullanılan paltolar bu sezon kullanılmıyor.

Ayakları kapatan bu paltoların kumaşları da değişiyor. Yünlü ve peluş tasarımlar kışın her yerde karşımıza çıkacağı için paltolarda da kullanılıyor. Peluş uzun paltolar kış reyonlarının en havalı parçalarından biri olmaya aday. Ne kadar kabarık olursa o kadar güzel göründüğünü düşünecek tasarımcılar bu yıl heybetli paltoları podyuma taşıdı. Cazibeli tasarımlar paltolarla da kullanılıyor ve volanlı kollar, kabarık tüyler yeni sezonun en trend paltolarını oluşturuyor.

Palto Boyu Nasıl Seçilmeli?

Uzun palto modelleri geçtiğimiz yıllarda bileklerin biraz üzerinde kalan modeller olarak kullanılmıştı. Yeni sezonda ise boyları ayakları kapatacak kadar uzun formda karşımıza çıkıyor. İki boy da hala popülerliğini yitirmediği için vücudunuzla orantılı olacak formları tercih etmelisiniz. Uzun paltoları taşımak için uzun boylu olmanız gerekmiyor. Aksine bu paltolar olduğunuzdan uzun göstereceği için avantaj sağlıyor.

Dizin biraz üzerine biten parçalar yeni sezonda çok kullanılmadığı için ayakkabıyla aynı hizada biten tasarımları kullanabilirsiniz. Boy seçimi yaparken paltonun yerde sürünmemesine özen göstermeniz gerekiyor. Eğer boyunuza uzun gelen bir model tercih ettiyseniz paltoyu kaldıracak topuklu ayakkabılar giymelisiniz.

Uzun Palto Kombini Nasıl Yapılır?

Uzun palto kombini yapmak için sezonun hit parçalarına göz atabilirsiniz. Bu paltolar yıllardır giyildiği için seçeceğiniz yanlış parçalarla bir anda 2016 yılına dönebilirsiniz. Modern bir görünüm elde etmek için seçtiğiniz her parça yeni sezonun trendleri olmalıdır. Bu paltoların önünü açık kullanmak ve içine büstiyer giymek kışın sokak modasına en uygun kombini olabilir. Büstiyer seçiminizi transparan modellerden yana yapabilirsiniz. Palto içinde etek kullanma modası da geride kaldığı için pantolon veya tayt giymeniz gerekiyor. Çanta tercihinizi de paltonun içinde kullanacağınız bel çantasından yana yaparak modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Uzun Paltolarla Hangi Ayakkabılar Giyilmeli?

Uzun palto modelleri ayaklara kadar uzandığı için kullandığınız ayakkabıların topuklu olmasına dikkat etmelisiniz. Düz tabanlı ayakkabılar bu paltoları kaldırmayacağı için hayal ettiğiniz görünümü kazanamazsınız. Kış trendlerini yakalamak istiyorsanız beyaz bot veya beyaz çizme tercih edebilirsiniz. İnce topuklu streç botlar da bu paltolarla yapacağınız en doğru seçimlerden olacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal