Simli Oje En Kolay Nasıl Sürülür? Simli Oje Sürmenin Püf Noktaları

Simli oje sürmek kimilerine göre bazen zor olabilir. Simli oje sürmenin inceliklerini sizler için bu içerikte topladık. Oje sürerken nelere dikkat etmelisiniz, simli ojeyi nasıl sürmelisiniz gelin bir birlikte öğrenelim.

06.07.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-14:17)

Oje severlerin sürmekte en çok zorlandığı oje olan simli ojeleri sürerken nelere dikkat edilmeli? Simli oje sürmenin incelikleri nelerdir sizler için bir araya getirdik.

SİMLİ OJE SÜRME TEKNİKLERİ

Malzemeler

Tırnaklarınızı hazırlamak için base coat’a ihtiyaç var. Bu uygulamanın daha başarılı olması için sıvı lateks kullanmalısnız. Diğer malzemeler ise bir tane parıltılı oje, makyaj süngeri ve son olarak top coat.

Uygulama

Öncelikle base coat uygulayarak tırnağınızı hazır hale getirin. Ardından tırnak kenarlarınızı sıvı lateks ile çerçeveleyerek ojenin tırnak etlerinize sürülmesini önleyebilrisiniz. Seçtiğiniz parılıtılı ojeyi makyaj süngerinizin kenarına uygulayın. Parıltılı ojeyi sünger ile tırnağınıza tampon hareketlerle uyguladıktan sonra sıvı lateksi çıkarınca istediğiniz görünüme kavuşacaksınız.

Son olarak tüm uygulamanın üzerine kalıcılığı arttıran bir top coat sürerek ojenizi bitirmiş olursunuz. Sünger, ojenin sıvı kısmını içine çekeceğinden tırnağınıza çoğunlukla simler transfer olur böylece hem oje daha hızlı kurur hem de fırçayla sürerken sürekli herketli olmayacağından yoğun bir görünüme kavuşmuş olursunuz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal