Rüyada Kavga Etmek Ne Demektir?

Her gün birbirinden farklı rüyalar görürüz çoğunu hatırlamayız bile. Peki rüyanızda kavga ettiğinizi gördünüz ve anlamını merak ediyorsunuz? Peki rüyada kavga görmek ne anlama gelir?

30.11.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-09:13)

Rüyanızda birisi ile kavga ettiğinizi gördünüz ve anlamını merak mı ediyorsunuz? Rüyada kavga etmek ne demek? İşte detayları ile rüyada kavga etmenin anlamı. 

RÜYADA KAVGA ETMEK NE DEMEK? 

Rüyada siz kavga ediyorsanız ve birine vurmak suretiyle darp uyguluyorsanız ya da sözlü olarak şiddet uyguluyorsanız siz birisine ya da rüyada kavga ettiğiniz kişiye yardım edeceksiniz anlamına gelir. Ancak başkasının kavga ettiğini görüyorsanız gördüğünüz kişi size yardım edecektir demektir. Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek fikir çatışmalarına, alınan kararlarda karşıt görüşe, görüşlerde sorunlar yaşamaya delalet eder.

Rüyada kavga etmenin bir diğer anamı da birine karşı kin ve nefret beslemeye ya da nifak tohumları ekmeye işaret eder. Rüyada akrabayla kavga etmek, yakın gelecekte sosyal yaşantınızın şiddetli bir sürece gireceğine delalet eder.

RÜYADA AKRABAYLA KAVGA ETMEK

Akrabayla kavga etmek, yakın gelecekte şiddetli bir tartışmanın vuku bulacağı anlamına gelir. Aynı zamanda iniş ve çıkışların yükseleceği fikrini de içinde barındırır. Aile hayatındaki sorunlar, günden güne büyümektedir. Aynı zamanda rüya göre insanın yakın olan insanlara kırıcı ve kaba bir şekilde anlatacağını da belli eder.


RÜYADA TANIDIK BİRİYLE KAVGA ETMEK

Aile bireylerinden beklenmedik destek ve sevgi anlamına gelir. Hayırlı iş anlamına da gelen bu rüyalar, genellikle hayra yorulmaktadır. Yabancı biriyle kavga da aynı zamanda mutlu bir anlama sahiptir.  Güzel, tatlı biriyle tanışmak, yabancı biriyle kavga edilerek olur. 

EŞLE KAVGA ETMEK

Bu da mutlu haber anlamına gelmektedir. Yaşam boyu şans anlamını taşır. Sosyal yaşam içinde parlak bir gelecek taşır. Eşle kavga etmek bazen maddi sıkıntı anlamına da gelmektedir. Aile içinde çıkacak bir huzursuzluk bazen eşle kavga etmekte anlaşılır. 

ARKADAŞLA KAVGA ETMEK

Gönül ilişkisi anlamına gelmektedir. Uzun zamandır beklenen mutluluk, güzel bir topluluk içinde yaşama anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi çok kısa sürede seveceği insanlarla tanışacaktır. Dost ve yakın arkadaş bulmak anlamına gelmektedir. Kavga etmek genellikle mutluluk anlamına gelmektedir. Kaynanayla kavga etmek, iyi geçime işarettir ve kaynana Türkiye sosyolojisinde kötü kadın simgesindedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal