Prenses Diana'nın Gelinliğine Ne Oldu?

Prens Charles ile evlenen Diana'nın dillere destan olan gelinliğine dair merak edilen detayları sizin için bir araya getirdik. Diana’nın gelinliği nasıldı? Prensesin gelinliği şuan nerede? Prenses Diana'nın gelinliği hangi kumaştan yapılmıştı? Görkemli gelinlik hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik

02.06.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-09:59) Prenses Diana'nın Gelinliğine Ne Oldu?

Prensesin 1981 senesinde giydiği ve o muhteşem Kraliyet düğününden günümüze kadar herkesin hafızasına kazınan bu muhteşem gelinlik hakkında merak edilenleri derledik.

MASALLARDAN FIRLAMIŞ GİBİ BİR GELİNLİK

Prenses Diana'nın gelinliğini uzunluğu tam 7,5 metreydi. Gelinliği duvak ve etek halindeydi çok büyük parçalardı hatta bu yüzden düğüne giderken trene sığmamıştı. Düğün günü tüm zarifliğiyle İngiliz halkını büyülemişti

PRENSESİN GELİNLİĞİ HANGİ KUMAŞTAN YAPILDI?

Bu görkemli gelinlikli özenle ipek dantelden dikildi. İpek kumaşın rengi diğer gelinler gibi daha beyaz olan bir ton değil sade ve taze bir ton olan fildişiydi. Modacısı Elizabeth Emanuel'in tercih edilmesinin sebebi diğer gelinliklere kıyasla solma riskinin az olmasıydı. Yaklaşık 153 metre dantel tül kullanıldı. Kraliyet temposu yüzünden gelinlik provalarına çok katılamadığı halde kırık beyaz kum beji arasında bir ipek kumaştan yapılan gelinlik Prenses Diana'ya çok yakışmıştı.

DİANA'NIN GELİNLİĞİ NEREDE?

Görkemli Kraliyet düğününden sonra Prensesin gelinliğinin kaybolduğu söyleniyor. Günümüzde gelinliğin parçaları bulundu. Bir internet sitesinde Prenses Diana'nın gelinliğinin bazı parçalarına 2 milyon dolara talip var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal