Oje Renkleri ve Psikolojik Anlamları

Kullandığınız oje renklerinin psikolojik anlamlarını hiç merak ettiniz mi? Bunlar sadece kişisel tarzınızın bir yansıması değil, aynı zamanda sahip olduğunuz kişiliği de temsil ediyor.

22.06.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:26) Oje Renkleri ve Psikolojik Anlamları

Araştırmalar, giydiğiniz elbise renkleri gibi, tırnak renklerini de taşıdığınız ruh halini ve kişiliğinizi gösteren bir renk olduğunu belirtmiştir. Aşağıda, hangi kişilik veya ruh hali özelliklerini temsil ettiklerini ortaya koyan temel tırnak renklerinden bazıları verilmiştir.

Kırmızı:

Güzellik sektöründe en çok talep renklerden biridir. Kırmızı tırnak renginin eğilimi ve sevile bilirliği sonsuzdur, hayranlığı da öyle. Kırmızı renk kişiye özgüven verir. Kırmızı tırnak rengini seven insanlar cesur ve klasik olarak kabul edilir. Aynı zamanda bir kişiliğin maceralı ve cesur tarafını da temsil eder. Kırmızı tırnak rengini seven insanlar enerji ve sevinçle doludur.

Siyah:

Çoğunlukla black nail color'un anlamı Emo, Gotik veya punk görünümü ile ilişkilidir. Son zamanlarda bu renk gerçekten moda trendleri listelerinin başında geliyor. Siyah tırnak rengini seven insanların asi olduğu söylenir. Bu renk aynı zamanda stili ve benzersizliği temsil eder.

Pembe:

Pembe tırnak rengi herkes tarafından beğenilen ve sevilen bir renktir. Pembenin parlaktan mata farklı tonları gençliğin ve enerjinin bir yansımasıdır. Sadece göz alıcı ve iyi görünmekle kalmaz, aynı zamanda kişiliğinizin daha yumuşak bir tarafını gösterir. Kadınsı ve şık bir renktir.

Turuncu:

Canlıdır ve dikkat çektiği söylenir. Aynı zamanda yeni şeyler keşfetmeyi seven ve yeni yaratıcı fikirleri kucaklamak isteyen bir kadının meraklı doğasını gösterir.

Koyu Kahverengi:

Kahverengi'nin koyu tonu zengin bir renktir ve çoğunlukla enerjik olmakla ilişkilendirilir. Aynı zamanda istikrarlı bir kişiliği yansıtır.

Bordo:

Bordo ayrıca en çok kullanılan beğenilen renklerden biridir. Sıcak bir kişiliği, olgun ve sofistike özellikler taşıyan bir kadını yansıtır. Ayrıca, sanatsal ve ilgi alanları konusunda artan bir coşku ile güveni yansıtır.

Koyu Mor:

Koyu mor, kadının kendine güvenen kişiliğini temsil eden bir tırnak rengidir. Bir kadının her zaman kalabalığın içinde öne çıkmaya hazır olduğunu ve kendi tarzında farklı ve benzersiz olduğunu gösterir. Aynı zamanda gönül rahatlığını da yansıtır.

Yeşil:

Yeşil, çevrede olmayı sevdiğini ve sevdalı olduğunu gösterir. Yeşil, nude veya kahve renkleri gibi bir toprak hissi uyandırır. Dünyevi bir insan olmayı takdir ediyorsanız, tırnaklarınız için yeşil veya kahve renkleri seçmek isteyeceksiniz.

Mavi:

Açık mavi, sakin ve genç olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda iç huzuru ve huzur duygusuna sahip olduğunuzu da ortaya koymaktadır.

Fransız Manikürü:

Fransız manikür kullanmak, profesyonel dünyanın bir parçası olduğunuzu ve gerçek bir başarı örneği olduğunuzu gösterir. Ayrıca Fransız manikürü, kendinizi tanıdığınızı da gösterir. Ayrıca göz alıcı olmayı ve güzelliğinizi göstermeyi seversiniz.

İster dramatik olun ister dünyada barış duygunuzu gösterin, doğru oje rengi kişiliğinizi dünyaya ifade etmenize yardımcı olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal