Muhteşem Bir Kızlar Gecesi İçin Önerilere Hazır Olun!

"Kızlar gecesi yapıp özlem giderelim ama boş boş oturmak ve ev oturmasına döndürmek istemiyoruz." diyorsanız. Sizin için muhteşem bir kızlar gecesi öneri dizisi hazırladık.

16.07.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-10:29) Muhteşem Bir Kızlar Gecesi İçin Önerilere Hazır Olun!

Birkaç aktivite ve değişiklik ile hem sohbet edecek hem de oldukça eğleneceksiniz. Hangi filmleri izleyelim, farklı neler yapalım? sorularının cevabı da burda.


AKTİVİTELERİ PLANLAYIN

İlk olarak partinin temasını belirleyin. Ardından partinin aktivitelerini belirleme vakti. Elbette gecenin sonunda pijamalarımızı giyip dedikodu bölümü de yapacağız, peki ya öncesinde neler yapacağız ? Nasıl bir parti olursa olsun arkadaşlarınızı eğlendirmeyi öncelikli hedefiniz haline getirin. Bizim bazı önerilerimiz şöyle;


FİLM İZLEYİN

Tavsiye edien bazı filmler; Sex and the City, Kocan Kadar Konuş, Pretty Woman, The Stepford Wives, Aşk Tesadüfleri Sever, Mona Lisa Smile, How to Be Single, Bridesmaids gibi dizilerdir.


DERTLERİNİZİ ANLATARAK BİRBİRİNİZİ RAHATLATIN

Herkes bir problemini paylaşsın hem anlatırken anlayışınız ile rahatlasın hem de sizden akıl alsın. Böylece eğlenmek için kafanız boşalmış olacaktır.


DOLU DOLU KONUŞMANIN TADINI ÇIKARIN

Parti öncesi hep beraber okumayı kararlaştırdığınız bir kitap veya şiir üzerine sohbet edin. Ya da bir konu hakkında kendi görüşleriniz içinde tezler ve antitezler üretin. Bu eğlenceli bile olabilir.


GÜZELLİK SEANSLARI OLMAZSA OLMAZ

Herkes birbirinin saçını yapmadan veya oje sürmeden kızlar gecesi olmaz. ABD'de geleneksel hale gelen bu seanslar ülkemizde de oldukça popüler.


Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal