Mobilya Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evinize yeni mobilyalar almaya karar verdiğiniz de dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Çünkü yeni mobilyanın evinize uyum sağlaması önemlidir. Mobilya satın almadan önce yapmanız gereken bir ön hazırlık vardır.

23.01.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-11:55) Mobilya Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evinize yeni mobilyalar almaya karar verdiğiniz de dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Çünkü yeni mobilyanın evinize uyum sağlaması önemlidir. Mobilya satın almadan önce yapmanız gereken bir ön hazırlık vardır. İşte detaylar...

Alışverişe çıkmadan önce evin planını kağıda çizin

Bir şeyler almaya başlamadan önce hızlı bir kağıda planlama çizimi yapmanız faydalı olabilir. Böylece hesaba katmadığınız küçük eşyaları gözden kaçırmazsınız.

Ölçüm yapmadan çıkmayın

Evinizde yeni eşyalar almadan önce mutlaka evin tüm ölçülerini kontrol edin. Her odanın yüksekliğini ve genişliğini dikkatli bir şekilde ölçün. Evinizdeki alanların oranlarını çıkarmak doğru mobilyaları seçmenize yardımcı olur.

Küçük Odalar İçin

Küçük odanız için köşe kanepesive tekli koltuklar düşünebilirsiniz. Salonunuzu çalışma alanı olarak da kullanıyorsanız küçük bir çalışma masası ekleyebilirsiniz.

Geniş alan ölçümlerini atlamayın

Ölçümlerde en çok köşeler,koridorlar ve merdivenler gözden kaçar. Bir mobilya aldığınızda kapının genişliğini ölçmediğiniz için o mobilyayı yerleştiremeyebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal