Minyon Tipler Nasıl Giyinmeli?

Etkileyici doğru bir kıyafet tercihinde bulunmak için, vücut tipine göre uygun kıyafet seçiminde bulunmak gerekir.

22.06.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-16:21) Minyon Tipler Nasıl Giyinmeli?

Vücut tipine uygun giyinmek gerekli dedik. Peki, Minyon tipliler nasıl giyinmeli?  Minyon tiplilerin dikkat etmesi gereken özellikler nelerdir?

Vücut tipine göre kıyafet seçmek çok önemlidir. Minyon tipli kadınların en büyük derdi, vücut tipine göre kıyafet seçme taktiklerine sahip olmamalarıdır.

Bu konuda, kendi zevkleriniz ve seçeneklerinizi ortaya çıkarmak için bilgi almak gerekir. Vücut tiplerine göre, uygun kıyafet ve aksesuar önerileriyle kendi stilinizi yaratabilir sosyal ortamlarda göz kamaştırıcı olursunuz.

Minimal ve iki renkli kıyafet seçenekleri: Minyon bir vücut tipine sahipseniz, karışık desenli kıyafetlerden kaçınmalısınız.  Daha uzun ve eşit bir görüntü için tek renk veya iki renk kıyafetler tercih edebilirsiniz.  Çok büyük desenleri tercih etmektense dikey çizgili kıyafetler seçerek daha uzun görünebilirsiniz.

Uzun elbiseleri dikkatli seçin: Minyon bir vücut tipine sahipseniz, uzun elbise tercih ederseniz, boynunuzu açıkta bırakın modeller tercih etmelisiniz. Bu görünüşünüzün daha dengeli ve uzun olmasını sağlayacaktır. Uzun ve tamamen kapalı elbiseler sizi daha kısa gösterecektir.

Büyük çantalar yerine küçük çantalar tercih edin: Büyük boy çantalar, sizi olduğunuzdan daha kısa görünmenize neden olur. Bu nedenle küçük veya orta boy çantalar kullanabilirsiniz Sırt çantası da daha özgür ve alternatif bir model olmaktadır. Minik askılı, çapraz askılı çantalar, el çantaları, ufak sırt çantaları kullanılabilir.

Uzun ve büyük küpeler ve kolyeler minyon tipli kadınları daha kısa göstermektedir. Bu nedenle ufak boyda minimal takılar kullanılmalıdır.

Bilekten bağlı model ayakkabılar, bacak boyunu daha kısa göstermektedir.  Bilekleri açık, ayakkabı ve sandaletler kullanmalısınız. Bu ayaklarınızı daha güzel göstermektedir.

İspanyol paça pantolonlar, bacak boyunu daha uzun göstermektedir. Bu nedenle minyon tipi kadınların tercih etmesi gereken bir modeldir.

Minyon tipli kadınlar, boğazlı veya yuvarlak olan kapalı yakalar tercih etmemeli, yuvarlak ve kapalı yakalar insanı olduğundan daha kısa göstermektedir.

Eğer minyon tipliyseniz, boğaz kısmı kapalı yakalar yerine V yaka tipi üstleri tercih etmelisiniz. V yaka, boynu uzun ve ince göstererek, uzun bir görünüş yaratır.

Mini etekler, minyon tipi kadınlar için oldukça güzel bir görünüş yaratırlar. Kıyafet seçiminde yüksek bel etekler seçerek, oldukça gösterişli bir görüntü yaratırsınız. Minyon tipli kadınlar mini etek tercih edebileceği gibi mini şort ve elbise modellerini de tercih edebilirler. Bu tip giysiler uzun gösteren özelliklere sahiptir.

Dar kıyafetler minyon vücut tipi kadınlar için tercih edilebilir özelliktedir. Dar kıyafetler vücudu sararak vücut hatlarını ortaya çıkararak, ince uzun bir görüntü yaratır.

  • Kısa özellikle boyun hizasında saçlar kesilebilir. Bu kısalıkta saçlar insanı olduğundan uzun gösterir. Uzun saçlar insanı olduğundan kısa göstermektedir.
  • Minyon tip kadınlar uzun paça pantolon tercih edebilir.
  • Minyon tipli kadınları çizgili kıyafetler daha uzun ve iddalı gösterir
  • Vücut güzelliğini ortaya çıkarmak için bilek uzunluğunda tulumlar tercih edilebilir
  • Minyon tipli kadınlar uzun paçalı pantolonlar tercih edebilir.
  • İri desenli ve çok renkli kıyafetler tercih edilmemeli. Sade veya iki renk kıyafetler tercih edilmelidir.
  • Desenli kumaşlardan üretilmiş elbiseler giyinmek isteniyorsa, ufak çiçekli kıyafetler tercih edilebilir.
  • Dikey çizgili pantolonlar ve elbiseler tercih edilebilir.
  • Tek renkten oluşmuş bir kıyafet giyildiğinde, kişi olduğundan daha uzun görünür.
  • Minyon tipli kadınları, yüksek bel elbiseler daha uzun göstermektedir.
  • Dökümlü üst kıyafette, alt kıyafet dar tercih edilebilir
  • İnce bel kemerler doğru tercih olacaktır.

Bu çalışmada minyon tipliler nasıl giyinmeli konusunda fikirler ortaya konup size ulaştırılmaya çalışılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal