Kuaföre Gitmeye Üşenenler İçin Evde Pratik Kaş Alma Yöntemleri

Acil durumlarda yada çalışma temposunun yoğunluğundan dolayı kuaföre gidecek vakit bulamadığınızda sadece birkaç dakikada kendiniz de alabilirsiniz. Peki evde kaş nasıl alınır? Gelin içeriğimizde birlikte bakalım...

22.06.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:02)

Evde kaş almak, hem ekonomik hem de sanıldığından daha pratik bir işlemdir. Peki evde kendi kaşımızı kendimiz nasıl alırız? İşte size birkaç tüyo...

EVDE KAŞ NASIL ALINIR?  

Kaş almaK için en doğru zamanı banyo sonrasıdır. Kaş kökleri yumuşadığı için normale oranla daha az acır daha kolay çekilecektir. 

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan sadece 3 malzeme vardır. Kaş tarağı, cımbız ve ayna...

Kaşlarınızın doğal halini bozmak istemiyorsanız muhakkak tarakla onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayarak işleme başlamalısınız. Sonrasında göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımıyla alabilirsiniz. 

Ardından aşağıdan başlayarak yavaşça yukarı doğru devam edip, kaş şeklinize uyumlu olmayan kaşlarınızın uçlarını kesin.

KAŞ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

1- Bir kaşınızı daha fazla aldığınızı düşünüyorsanız diğerini de ona benzetmeye sakın çalışmayın. Bu durumda ala ala incecik bir kaş elde edebilirsiniz.

2- Kaşlarınızı duştan önce sakın almayın. Çünkü sıcak duş gözeneklerin açılmasını sağlayıp acımasını önleyecektir.

3- Kaşlarınızı sakın ola her gün almayın. Düzgün uzaması ve kış köklerinizin ölmemesi adına biraz zaman geçmesini bekleyin.

4- Kaşlarınızın daha kalın görünmesini istiyorsanız eğer kaşlarınızın ortası açıksa uç kısımları kısaltarak kalın kaş elde edebilirsiniz. Ancak kaşlarınız seyrekse bu uygulamayı yapmamalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal