Kil Peelingi Nasıl Yapılır? Sağlıklı Cilde Daha Ucuz Yollardan Ulaşın

Cildimizi bebeksi bir yapıya kavuşturmak için ünlü markaların bakım ürünlerini kullanmak şart değil. Doğal ürün ve malzemelerle de kürler hazırlayıp, cildimizi güzelleştirebiliriz. Doğal ürünlerin başında en etkili madde olan kil ile yapılan peelingi sizler için hazırladık.

25.04.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-14:15) Kil Peelingi Nasıl Yapılır? Sağlıklı Cilde Daha Ucuz Yollardan Ulaşın

Kil, vücut, cilt ve saç için kullanılabilen en etkili maddelerden biridir. Kil, cildi temizler, siyah noktaları yok eder, cildi besler ve sıkılaşmasına neden olur. Yeşil beyaz kil olarak iki farklı çeşit satılmaktadır. 

KİL PEELİNGİ NASIL YAPILIR?

MALZEMELER

  • 1 tatlı kaşığı kil
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu
  • 1 tatlı kaşığı krem
  • 1 tatlı kaşığı su

YAPILIŞI

Malzemeleri bir kaba alıp karıştırınız. İyice karıştığından emin olunuz. Daha sonra hazırladığınız karışımı cildinize sürünüz. Gözaltına gelmemesine özen gösteriniz. Cildinize sürdüğünüz karışımı elinizin içi ya da parmaklarınızla masaj yapınız. Daha sonra cildinizi ılık su ile temizleyiniz. Masaj yaptıkça cildinizin temizlendiğini göreceksiniz. Bu peelingi hafta 3 kez yapabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal