Kakao Yağını Cildinize Sürerseniz Ne Olur?

Kokusu ve tadı ile gönüllerde taht kuran kakao cilt bakımında da büyük bir yere sahip. Hem güzel kokusu hem de nemlendirici etkisi sebebiyle kullanılıyor.

07.11.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-11:29)

Bronzlaştırmak denince ilk akla gelen doğal yöntemlerden olan ve güzel kokusu ile de cezbeden kakaoyu dudağa ya da cilde sürürseniz pek çok yararını göreceksiniz.

KAKAO YAĞININ CİLDE VE DUDAĞA SÜRÜLMESİ

Elinize azıcık kakao yağı alın ve elinizin ısısı ile eriyen bir yağ olduğu için anında eriyecektir. Bütün cildinize eriyen bu yağı yedirin ve 1 gece süresince dinlendirin. Uyandığınızda iyice durulayın. Bu adımı düzenli bir biçimde sürdüğünüzde farkı siz de göreceksiniz. Cilt lekelerinizin üstüne 1 yemek kaşığı kadar kakao yağını uygulayın. Ardından dairesel hareketlerle masaj uygulayın. 1 gece süresince bekleterek uyandığınızda temizleyin. Lekeler yok olana dek her gün deneyebilirsiniz. Ufak bir parça kakao yağını alın ve dudaklarınıza uygulayın. Harika kokusuyla sizi cezbederken, derinlemesine nemlendirme niteliği ile dudaklarınıza bakım yapacaktır. Bir parça kakao yağını kurumuş ve çatlamış alanınıza uygulayabilirsiniz. Özellikle gebelik dönemlerinde alınan kiloların verilmesiyle meydana gelen çatlaklarda en sık kullanılan işlemlerden biridir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal