Gerçek sırrın tam olarak ne olduğunu tabiki bilemeyiz fakat Akdeniz insanlarının beslenme tiplerinin ortak olduğu ele alınırsa bu konuda çıkarımda bulunmak oldukça olası. Bol pizzalı, makarnalı ve ekmekli bir diyet hayal ettiğinize eminiz. Neden mi? Çünkü konu başlığı İtalyan Yemekleri. Ancak ne yazık ki bu diyet hiç de düşündüğünüz gibi bol karbonhidrat bulundurmuyor. Akdeniz yeşilliklerini esas alan bu diyette ve salata çok büyük bir yer tutuyor. 

1. Gün

Sabah

• İnce bir dilim ekmek
• 1 tatlı kaşığını geçmeyecek kadar ahududu reçeli

Öğle

• 1 ince dilim zazzie pizza
• 1 porsiyon mevsim yeşillikleri ile yapılmış salata
• 1 su bardağını geçmeyecek kadar yağsız yoğurttan yapılmış tuzsuz ayran

Ara

• 1 bardak limon sıkılarak yapılmış şekersiz limonata. İsteğe bağlı olarak tarçın da eklenebilir.

Akşam

• 1 porsiyon ton balığı ile hazırlanmış olan mevsim yeşillikleri salatası.
• 1 ince dilim ekmek

2.Gün

Sabah

• Yarım yumurta
• Yarım ince dilim ekmek
• Yarım su bardağı kadar taze sıkılmış havuç suyu

Öğle

• 1 tabak kadar mercimek yemeği
• Mevsim yeşillikleri ile yapılmış salata
• 3 yemek kaşığı kadar yağsız yoğurt

Ara

• 1 adet küçük boy şeftali

Akşam

• 1 porsiyon roka salatası
• 1 ince dilim ekmek
• 1 porsiyonu geçmeyecek şekilde tüketilmesi gereken teriyaki soslu somon

3.Gün

Sabah

• Yaklaşık olarak 3 yemek kaşığı müsli
• 5 adet fındık
• 4/3 bardak yağsız light süt.
Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırarak tüketmeniz gerekiyor.

Öğle

• 1 porsiyon kurutulmuş domatesli makarna
• 1 tabağı geçmeyecek şekilde mevsim yeşilliklerinden yapılmış salata

Ara

• 1 fincan yağsız sıcak süt

Akşam

• 1 ince dilimi geçmeyecek kadar biftek
• 1 porsiyon diyet Akdeniz salatası
• 1 ince dilim ekmek.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.