İspanyol Paça Pantolon Modelleri

Moda sektörü yenilenirken geçmişin yansımalarını pantolon modellerinde de görmeye devam ediyoruz. 90’lı yıllarında yüksek bel kotlarıyla birlikte bu sezonun trend modelleri arasında İspanyol paça pantolon modelleri karşımıza çıkıyoruz. İşte, İspanyol paça pantolon modelleri...

13.07.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:32) İspanyol Paça Pantolon Modelleri

İspanyol para pantolon modelleri klasik tercih edildiğinde demode bir görünüme sebep olabilir. Bu pantolonları doğru seçerek hayal ettiğiniz görünüme ulaşmanız için bütün detayları hazırladık.

Hangi Kadınlar İspanyol Paça Tercih Etmeli?

Sezonun en trend pantolonlarından olan İspanyol paça pantolonlar kullanımı zor ve kombin yapması oldukça detay isteyen parçalardır. Aynı zamanda modern görünmek isterken olduğunuzdan daha kısa ya da daha kilolu görünebilirsiniz. Pantolon seçimi yaparken vücudunuzu iyi tanımanız gerekiyor. İspanyol paça tasarımlarının doğru taşınması için bacak boyunun uzun olması gerekiyor. Bacakları tam saran bu pantolonları tercih ediyorsanız dolgun bacaklarınız ve dolgun basenleriniz de olmaması gerekiyor.

Tesettür İspanyol paça pantolon seçiminde ise bileğin çok üstünde kalmayacak modeller tercih edilmeli. Hatta yeni sezonun trendi ayakkabıyı tamamen kapatan paçalar. Düz kesimli ve sade tuniklere hareket kazandırmak için bu pantolonları tercih edebilir ve oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

İspanyol Paça Pantolon Nasıl Tamamlanır?

İspanyol paça pantolon modelleri bu sezon karşımıza oldukça farklı tasarımlarla çıkıyor. Klasik pantolonların yanı sıra işlemeler, renkler ve yırtmaçlar ön planda. Pantolon tercih ederken istediğiniz tüm modelleri vücudunuzla orantılı olacak şekilde seçebilirsiniz. Hepsi hareketli pantolonlar olduğu için tek başına oldukça gösterişli olacaktır.

Yüksek bel İspanyol paça pantolonların üzerine en çok crop top parçalar yakışıyor. Eğer düz ve klasik bir pantolon tercih ettiyseniz bralet kullanabilirsiniz. Transparan crop top kullanarak sezonun trendlerini yakalayacaksınız. Yırtmaçlı veya işlemeli pantolonları dekolteli üstlerle tercih etmeyin. Kolu volanlı, fırfırlı, drapeli üstler kullanarak kombin yapabilirsiniz. Pantolon paçalarının yerde sürünmemesi için topuklu ayakkabı kullanmanız gerekiyor.

Trend İspanyol Paça Modelleri Neler?

Geçtiğimiz kış kullanılmaya başlayan bu pantolonlar oldukça şık ve zarif bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Geçtiğimiz yıllara göre büyük değişim gösteren pantolonların tamamı vücudu saran modeller değil. Pensli ve dökümlü pantolonlar bu sezon karşımıza daha çıkıyor. Pantolon paçalarında klasik kesim yerine yırtmaç detayları kullanılmış. Pantolon yanında kullanılan derin yırtmaç modeller ve bileği gösteren hafif yırtmaç detayları bu sezonun en trend modelleri arasında yer alıyor. Pantolon tasarımlarında yüksek bel kullanılması ve renklerin genellikle siyah olması kombin kolaylığı da sağlıyor.

İspanyol Paça Kısa mı Gösteriyor?

İspanyol paça pantolon modelleri vücut hatlarınızı tam olarak olduğu gibi yansıtan modellerdir. Pantolon modelinin gösterilmesi için modeller uzun tasarımlara sahiptir. Eğer kısa bacaklara sahipseniz bu pantolonları tercih ederek topuklu ayakkabı kullanmayın. Pantolonun paçası çok aşağıdan başladığı için istediğiniz görünümü elde edemezsiniz. Yeni sezonda tercih edebileceğiniz modeller arasında bilek üstü geniş paçalı pantolonları bulabilirsiniz. Dökümlü bu pantolonlar boyunuzu olduğundan daha uzun göstermenize de yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal