Güneş Lekelerine Bitkisel Çözümler

Güneş lekelerine bitkisel çözümler üretmek tabi ki mümkün. Fakat bunun öncesinde güneşe olabildiğince az çıkmak sizin için daha verimli bir sonuç oluşturacaktır.

22.06.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:36) Güneş Lekelerine Bitkisel Çözümler

Özellikle hassas ve lekelenmeye meyilli olan ciltlerin güneş koruyucu losyon uygulamadan güneşe çıkmasının çok da mantıklı olmadığının belirtilmesi gerekiyor. Koruyucu losyonların 30 faktör olanları sizin için yeterli olacaktır. Bunun daha yüksek faktörlü olanları da mevcuttur. Fakat korumasında çok bir performans değişmese dahi 50 ve daha üzerindeki faktörlerde kremlerde yer alan kimyasalların sayısının ortalama 2 kat daha yüksek olduğunun belirtilmesi gerekir.

Güneş Lekeleri Nasıl Açılır?

Güneş lekelerine bitkisel çözümler üretirken kişilerin yardım alabilecekleri seçenekler;

  • Nişasta bu alanda size en net yardımcı olacak unsurdur. Nişastanın yumurta beyazı ile karıştırılmasının hemen sonrasında yüze direkt olarak uygulanması sağlanmalıdır.
  • Karışım bekletilmemelidir. Lekesi olmayan kişiler de bu karışımı uygulayabilir. Kişilerin ten renklerinin açılması ve renk eşitsizliklerinin giderilmesi konusunda büyük etki sahibi olduğu da eklenmelidir.
  • Cildinizi aloe vera mucizesi ile de tanıştırmalısınız. Bu harika mucizevi bitki sayesinde cildinizin nem dengesini yeniden elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.
  • Aloe vera kesilen yerden yeniden uzamaya devam edeceği için evinizde bir adet bitkiye bakmanız bu aşamada para ödemeden oldukça uzun bir süre nemlendirme bakımınızın tamamlanmasını sağlayacaktır.

Bu detayları dikkatle uygulayarak hem cilt sağlığınızı yeniden yakalayabilir hem de lekeleri olabildiğince azaltabilirsiniz.

Pirinci Denemeyi Unutmayın!

Pirinç de lekeler üzerinde bir hayli etkilidir. Özellikle Uzak Doğu cilt bakım rutinlerine göz atıldığı zaman en derece etken bir yapının söz konusu olduğu görülmektedir. Pirincin cilt tonunu eşitleme ve beyazlaştırma gibi etkileri bulunmaktadır. Pirinci kullanırken biri bardak kadar birincin nişastasını çıkarana kadar ılık suda bekletmeli ve ovmalısınız.

Daha sonrasında cildin sorunsuz bir biçimde uygulama adımlarını tamamlamalısınız. Dilerseniz yıkarken dilerseniz de pamuğa uygulayarak lekeli olan bölgelerde de bekletebilirisiniz. Bu adımları düzenli bir biçimde uygulamak başarının en temel anahtarıdır. Sadece bir kere pirinç suyu kompresi uygulandığı zaman ortadan kalkacağını düşünmek çok da mantıklı olmayacaktır.

Hangi Saatle Güneşten Uzak Durulmalıdır?

Özellikle 11-16 saatleri arasında güneşten uzak durulması gerekiyor. Zararlı ışınların bu saat aralığında maksimum seviyeye çıktığı da görülmektedir. Bu alanda daha nitelikli ve sorunsuz biri duruş elde edebilmek için hem koruyucu losyon hem de şapka ya da şemsiye gibi önlemleri de almalısınız. Bu şekilde güneşten minimum oranda olumsuz etkileneceksiniz.

Profesyonel Bakımı İhmal Etmeyin!

Güneş lekelerine bitkisel çözümler uygularken kişilerin kesinlikle profesyonel bakımı da ikinci plana atmaması gerekiyor. Hem derinlemesine temizlik adımları hem de nemlendirme için harika bir fırsat sunulmaktadır. Profesyonel bakım uygulanırken leke tedavileri için özel kimyasal kürler de kullanılıyor. Bitkisel seçeneklerden yarar görmeyen kişilerin bu seçenekleri güvenilir ellerde denemesinin de herhangi bir sakıncası olmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal