Güçlü Saçlar İçin Yumurta Sarısından Yararlanın

Saçlarınızı parlak ve canlı hale getirmek sandığınız kadar zor değil. Evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz harika bir saç maskesi ile istediğiniz gibi saçlara sahip olabilirsiniz.

19.11.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 19.11.2019-11:58)

İpeksi, güçlü ve parlak saçlara sahip olmak hayalinizse, bu maskeyi yapmamanız için bir neden yok. İşte sadece birkaç malzeme ile yapabileceğiniz yumurta maskesi.

YUMURTA SARISI MASKESİ

Kısa ve orta boyda saçlar için 2, daha uzun saçlar için 4 tane yumurta kırın ve sarılarını bir kasenin içine aktarın. Yumurta sarılarına 3 çorba kaşığı badem yağı veya sızma zeytinyağı ilave edin. Malzemeleri güzelce karıştırın.Saçları normal şampuanla yıkadıktan, duruladıktan ve fazla suyu sıktıktan sonra saçlarınızı tutam tutam ayırıp her tutama kökten uca kadar yumurta uygulayın. Tüm tutamlara bu işlemi uyguladıktan sonra kalan yumurta sarısını masaj yaparak saç derinize sürün. Maske başınızdayken kuru bir havlu sarın veya bone takıp maskenin 30-40 dakika saçınızda kalması için bekleyin. Yeteri kadar bekledikten sonra maskeyi soğuk su ile durulayın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal