Gözleri İri Gösteren Makyaj

Gözleri iri gösteren makyaj hilelerine başvurabilirsiniz. Tek bir makyaj dokunuşu ile yüzünüzün boyutlarını değiştirmenin dahi tadını çıkarabilirsiniz. Kullanılan makyaj malzemelerinizin cilt tonunuza uygun olmasına ve ayrıca dermatolojik olarak da onaylanmış olmasına dikkat etmelisiniz.

22.06.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:34) Gözleri İri Gösteren Makyaj

Gözleri iri gösteren makyaj uygulamasının hemen öncesinde bakım konusunda da bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Bakım adımları cildinize yapılan yatırım olarak adlandırılmalıdır. Ne derece nitelikli ve sorunsuz bir adım atılmak isteniyorsa öncelikli olarak gözaltı torbaları ile mücadele etmelisiniz. Akşamdan buzdolabına koymuş olduğunuz kaşıklar ile hem gözaltınıza hem de göz çevresine sorunsuz bir biçimde kompres uygulama seçeneğiniz bulunuyor. Bu şekilde şişliklerin inmesini ve morlukların az da olsa dağılmasını mümkün kılabilirsiniz.

Gözaltı Kapatıcısı Seçimine Dikkat!

Gözleri iri gösteren makyaj hilelerine bakıldığı zaman özellikle kapatıcı kullanım sırasında çok dikkatli olmanız gerekiyor. Siz de kısa bir sürede gözaltı kapatıcısı ve corrector uygulaması konusunda gerekli olan adımları atmalısınız. Mor göz halkalarına sahipseniz öncelikle turuncu bir ton ile bu morlukları daha nötr bir hale getirmenizi sizin için verimliliği artıracak en temel hususlardan biri olacaktır. Bunun üzerine kapatıcı uygulamalısınız. Corrector uygulamadan direkt olarak gözaltı kapatıcısı uyguladığınız zaman morlukların kapanmak yerine daha da koyu bir hal alabileceğinin de belirtilmesi gerekir.

Gözlerinizin Pınarlarını Aydınlatın

Makyaj alanında gözleri daha büyük göstermek için en harika seçeneklerin başında aydınlatıcı kullanmak geliyor.

  • Gözlerinizin boyutunu daha büyük bir hale getirebilmek için kişilerin göz pınarlarının hemen iç kısmına aydınlatıcı uygulaması gerekiyor.
  • Uygulanacak olan miktar bu konuda büyük bir önem arz eder.
  • Uygulama aşamasında ince uçlu bir fırça kullanmanız gerekmektedir. Çok fazla uygulandığı zaman da direkt olarak göz makyajının tasarımının olumsuz etkilenmesine neden olabilirsiniz.
  • Uygulanacak olan tonun sedefli ve sim içermeyen şekilde olması sonucun daha da doğal olmasını mümkün kılar.

Bu adımları yerine getirerek makyaj ile gözlerinizi olduğundan daha dikkat çekici bir hale getirme imkanını yakalayabilirsiniz.

Göz Kalemine Dikkat!

Kişilerin göz makyajının olmazsa olmaz parçası olan kalem kullanımı sırasında da çok dikkat etmeleri gerekiyor. Göz kalemi aracılığı ile gözü boyutlandırma işlemlerini sorunsuz bir biçimde yerine getirebilirsiniz. Özellikle alt kirpik dibine kalem uygulamaktan uzak durmanız gerekir. Bu işlem direkt olarak gözleri daha kısık göstermektedir.

Göz kaleminin siyah olmasından ziyada kahverengi bir dokuda olması daha mantıklı olacaktır. Göz kalemi aslına bakılırsa göz boyutu üzerinde en etkin role sahip olan dokunuştur. Kısa bir sürede gözü çerçeveleyerek sorunsuz bir büyük boyut kazandırma adımını tamamlayabilirsiniz. Kullanılan kalemin keskin hatlara sahip olmasından ziyada daha buğulu bırakılması da oldukça önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal