Genç Gösteren Saç Kesim Modelleri

Öncelikle doğru saç rengi seçtiğiniz takdirde saç modeli biz kadınları daha iyi ve dinamik, enerjik ve mutlu hissettirecektir. Ayrıca hemen hemen hiçbir kadın yaşından daha büyük görünmek istemeyecektir. Peki genç gösteren saç kesim modelleri nelerdir?

22.06.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:33) Genç Gösteren Saç Kesim Modelleri

Hemen her kadın yaş aldıkça genç görünmenin yollarını arar. Spor yapmak, estetik yaptırmak, saç modelini değiştirmek gibi yapacağınız çeşitli göz yanılsamaları ile daha genç gözükmeniz mümkün olacaktır. Bu yapacağınız ufak değişiklikler ile daha genç görünecek ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz kesinlikle. Ancak bunu yapmadan önce bilmeniz gereken şeyler var. Saç modelleri ve renkleri konusunda bu konuda kesinlikle değişiklik yapmadan önce bilmeniz gereken kuralları öğrenip uygulamalısınız. 

Kaküllü saçlar

Eğer saçlarınızda daha doğal havalı duran bir model istiyorsanız bu model tam size göre olacaktır. Çünkü yapacağınız ufacık bir saç kesimi ile tamamen bütün auranız değişecektir. Ayrıca alın çizgilerinden de rahatsız olanların dikkatine! Bu kesim alnınızı örteceğinden alnınızdaki rahatsız olduğunuz bütün kusurları kapatacaktır.

Katlı ve hacimli saçlar

Saçlarınızı katlı kestirerek daha genç ve enerjik gözükmeniz mümkün bunu biliyor muydunuz? Katlı bir kesim yaptırmak saçlarınızı daha hacimli gösterecek ve havalı gözükmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda ise hacimli saçlarınız olacak ve saçlarınız tüm dikkatleri çekeceğinden yüzünüzdeki kusur olarak gördüğünüz bütün hataları da örtecektir böylece. Düz kesim saçlar sizin olduğunuzdan da yaşlı gözükmenize sebebiyet verecektir. Genç gösteren saç modelleri yazımıza birazda kısa saç modelleriyle devam edelim.

Kısa ve katlı saçlar

Son yıllarda popülerliği fazlasıyla artmış durumda bu kısa ve katlı saçların. Ünlülerin de tercih ettiği bir kesim olmasıyla birlikte hemen birçok kişinin denediği bir kesim haline dönüştü adeta. Uzun saçlardan sıkılanlar için ise kısa ve katlı saç modelleri genç havalı bir seçim olacaktır. Yüz şeklinizi belirginleştiren bu model sayesinde ise illüzyon yaratabilir ve fotoğraf çekilirken bile elinizle hemen kolayca şekil vererek şahane pozlar çıkartabilirsiniz. Genç gösteren saç modelleri demişken genç gösteren saç renklerine ise değinmeden olmaz!

Genç Gösteren Saç Renkleri

Saç rengi de modeli kadar önem taşıyan ve dış görünümüne etki eden etkenlerden biri. Eğer beyaz bir teniniz var ise sarı gibi veya açık kumral gibi renkler sizi donuk ve cansız gösterecektir. Koyu ve doğal renkleri tercih ederseniz eğer olduğunuzdan daha genç görüneceğiniz gibi aynı zamanda da daha sağlıklı bir yüzünüz var gibi duracaktır. Ancak beyaz tenlilerin vazgeçilmezi sarı saçtan da vazgeçemiyorsanız asla o zaman her gün makyaj yapmanız gerektiğini hatırlatmalıyız. Maalesef sarı saç seçenlerin böyle bir fedakarlıkta bulunması gerekmektedir. Buğday tenliyseniz ise bakır, kızıl gibi son derece iddialı renkler yüzünüzdeki kusurları son derece meydana çıkaracaktır. Bu nedenle ilerleyen yaşlarınız da bu gibi renkleri tercih etmemenizi öneriyoruz. Bunun yerine daha doğal ışıltılı kahveler, kumrallar, kestaneler her zaman olduğunuzdan daha genç görünmenize neden olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal