Fondöten Sürerken Nemlendirici Kullanmıyorsanız Dikkat!

Fondöten sürerken kadınlar hangi hataları sık yapar? Doğru fondöteni doğru bir şekilde yüze sürmenin püf noktaları neler? Nemlendirici sürmeden yüze fondöten uygularsanız ne olur? İşte fondöten sürerken hataya düşmemek için yapılması gerekenler.

01.06.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-11:20)

Yüze doğru ve uygun bir şekilde uygulanmayan fondötenler cildin yaşlanmasına ve çirkin görünmesine sebpe olabiliyor. Fondöteninizle kusursuz bir görünüme sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler...

NEMLENDİRİCİ SÜRMEDEN FONDÖTEN SÜRMEYİN  

Fontöden sürerken özen göstermeniz gereken en önemli hususlardan biri nemlendiricidir. Hatta en önemlisi de diyebiliriz. Nemlendirici sürmek fondöteninizin daha rahat ve pratik bir şekilde yayılmasını sağlar. Fontöteninizin cildinizde kalıcı olmasını, doğal durmasını istiyorsanız muhakkak nemlendiri kullanmalısınız. 

CİLDİNİZE SERT DAVRANMAYIN   

Cildinize fondöten sürerken hırpalamadan sürün. Yüzünüzü sağa sola çekiştirmeyin. Elden ziyade fırça desteğiyle fondöteni uygulamak daha doğru verilmiş bir karar olacaktır. Böylece yüzü sağa sola çekiştirmek yüzünüzün çok çabuk bir şekide yaşlanmasına sebep olacaktır. 

MAKYAJ ÜRÜNLERİNİZİ TEMİZLEYİN  

Makyaj sırasında kirlenmiş malzemeler kullanmak yapılan en büyük yanlışların başında gelir. Eğer makyaj fırçalarınız veya süngerleriniz kirliyse yıkamadan sakın kullanmayın. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal