Düzenli Banyolar İçin Dekor Önerileri

Evlerimizin en önemli yerlerinden biri banyodur. Banyonuzu şık göstermek ve farklı bir hava yaratmak için küçük değişiklikler yapmaya ne dersiniz? Sizin için banyolarda kullanabileceğiniz basit ama oldukça şık olacak formüller ürettik. İşte detaylar…

09.07.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-17:45) Düzenli Banyolar İçin Dekor Önerileri

Bazen birkaç küçük dokunuş bile banyonuzun tüm havasını değiştirmeye yetebiliyor. Aklınıza hemen büyük tadilatlar, renk değişiklikleri, zahmetli uygulamalar gelmesin. Bunu yapmanın basit yöntemleri de vardır.

BANYONUZDA TAZE ÇİÇEKLER KULLANIN

Banyomuzun temiz kokması için genellikle çeşitli kimyasal temizlik ürünlerini kullanırız. Bunların birçoğu da limon, portakal, papatya gibi bitki kokularına sahiptir. Gerçekten de bu temizlik ürünlerinin yarattığı ortam bize temiz ve güzel kokulu olarak geliyor olabilir.  Ama aslında bu hissiyat tamamen gececidir. Bunun yerine beyaz bir zambak, banyonuzu hem görüntüsüyle hem de kokusuyla sararak asla geçmeyecek bir koku sağlayabilir.

HAVLULARI RULO YAPIN

El, yüz, vücut ve baş havluları, banyolarımızın en önemli parçalarından biridir. Her banyoda bu havlu çeşitlerinin her birinden en az birkaç tane daima temiz bulunmasına özen gösteririz. Özellikle misafirlerinizi rahat ettirmek için bu tarz detaylar önemlidir. Banyomuzdaki havluları genellikle bir dolapta ve katlı olarak tutarız. Gelin siz bu alışkınlığınızı biraz değiştirin ve banyo havlularınızı rulo haline getirerek farklı bir görünümde kullanın.

BİR GÜZELLİK TEPSİSİ HAZIRLAYIN

Misafirlerinizin evinizde rahat etmelerini istiyorsanız, işe banyonuzdaki dekorları değiştirerek başlayın. Çünkü insanlar bir başkasının evinde en çok banyoyu yadırgarlar ve kendilerini banyoda yabancı hissederler. Bu tedirginliği üstlerinden atmaları için banyonuzun temiz olmasına dikkat edin. Küçük havlular, pudra, tıraş losyonu, belki kullanılmamış küçük diş fırçaları ve tırnak makası gibi ufak fakat oldukça önemli bakım ürünlerini bir tepsiye koyarak misafirlerinizin kullanmasını sağlayabilirsiniz.

ŞIK HAVLULAR KULLANIN

Özellikle el havluları, genellikle mümkün olan en ucuz şekilde satın alınmaya çalışılır ve estetik yönleri çok da umursanmaz. El işlemelerini sevenlerin genellikle havlu kenarlarını süslediklerine rastlayabilirsiniz. İlk bakışta lüzumsuz bir masraf gibi görünse de güzel ve kaliteli bir havlu, banyonuza zannettiğinizden çok ötesinde katkı yapabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal