25.06.2020-14:28 (Son Güncelleme:28.04.2024-06:38)


1

Mutfaklar en çok vakit geçirilen alanlardan biridir. Günümüzün çoğunu mutfakta geçirdiğimiz için hem yemek yaparken rahat ulaşım olsun hem de geniş kullanım alanına sahip olmasını isteriz. Büyük mutfaklarda kullanabileceğiniz dekor ürünleri gibi küçük mutfakları büyük göstermek için de bazı renklerden yararlanabilirsiniz. İşte sizin için önerebileceğimiz yaratıcı mutfak dekorasyon önerilerimiz…



2

Mutfak tezgahının büyüklüğü kullanım açısından önemlidir. Eğer dar bir tezgaha sahipseniz bu alanda farklı yaratıcılıklar kullanabilirsiniz. Örneğin masa içinden çekmeli olarak kullanabileceğiniz bir tahta tezgah yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz renge de boyayarak mutfağınızın uyumunu devam ettirebilirsiniz.



3

Mutfaklarınız da farklı renk ve objeler bulundurmak eminiz ki hoşunuza gidecek. Bu yüzden altın renginde parlak saksılar tercih edebilirsiniz. Yeşil bitkiler de oldukça hoş görünecektir. Aynı zamanda tablolar kullanabilirsiniz. Bu tabloları duvara asmak yerine son zamanların modası olan bir yere koymak ayrı bir hava katacaktır.



4

Biz kadınlar mutfağımız için o kadar çok eşya alırız ki bir süre sonra bu eşyalar dolaba sığmamaya başlar. Bu yüzden mutfaklarda ada tezgâh olarak bilinen bölüme yaptıracağınız dolap ve çekmeceler işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.



5

Yemek yaptığımızda kullandığımız bütün eşyalara kolay ulaşmak isteriz. Bu yüzden durmadan dolap açmak ya da çekmece çekmek zor gelir. Aslında dolaplarınızı açık büfe şeklinde kullanmak bu sorunu çözecektir. İster tabaklarınız ister baharatlarınızı koyabileceğiniz bir büfeyi duvarda konumlandırmak görüntü açısından da oldukça hoş olacaktır ve mutfağınıza farklı bir hava katacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr