Dekorasyon Trendlerinde Ahşap Metal Şıklığı

Yaz geldi evlerde yenilik yapmanın da vakti geldi... 2019 ev dekorasyon stillerinde yer alan ahşap metal şıklığı bu yılın gözdesi olmaya aday. Peki ahşapla metali nasıl kombinlemeli? ahşap metal uyumu nasıl yakalanır? İşte bu yeni trend için yenilik severlere öneriler.

27.05.2019-10:42 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-10:42)

Ev dekorasyonuna yepyeni bir soluk getirmek isteyenler için 2019 trend dekorasyonlarını bir araya getirdik. Metal ve ahşap şıklığında önem verilmesi gereken detayları derledik.

METAL RÜZGARI ESİYOR  

Bu yıl görmeye alışık olduğumuz tasarımlarla beraber ahşap metal parçalar da trendler arasıdna yer alıyor. Ahşapın ve metalin bir arada olduğu gold rose, gold, siyah gümüş tonları trend renkler arasında!

Rahatlığın önemsendiği mobilya modelleri yer alırken akıllı mobilyaların ağırlıklı olduğu modeller trendler içinde yer alıyor. Az ve kullanımlı eşya ön planda. Böylece az eşya ile ayak altında duran eşyalarınızı kolaylıkla gizleyebileceğiniz kullanışlı mobilyalar hayat kurtarıcı olabilir.

DOĞANIN RENKLERİNİ KULLANIN  

Doğanın iç açıcı tonların mobilyalarınızda kullabilirsiniz. Bilhassa yeşilin hakim olduğu tonlarını bu sezonda tercih edebilirsiniz. Yeşil, turkuvaz ve lacivert tonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

TEK PARÇA MOBİLYALAR MODA  

Tek parça kullanılan sade şık mobilyalar 2019 dekorasyon trendleri arasında. Yaşam alanlarında kolaylıkla kullanabileceğiniz tek parça kitaplık, masa gibi mobilyalar sık sık karşımıza çıkıyor. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal