Daha Fazla İnsanla Tanışın! Gerçekçi Bir Sosyal İlişki Nasıl Kurulur?

Hepimizin ilişkileri var. Tanıdıklarımız, akrabalarımız, meslektaşlarımız, komşularınız ve arkadaşlarımız... Bununla birlikte, büyük bir yüzdemiz için bu ilişkilerin birçoğu tatmin edici değil. Peki verimli ilişkiler kurmak için neler yapılabilir?

18.10.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-14:00)

Ne yazık ki, bugünün toplumunda, başkalarıyla sığ, yüzeysel ilişkilere sahip olma eğilimindeyiz ve bu tür ilişkilerin zayıf memnuniyetten başka bir şey sağlaması son derece zor.

İşte anlamlı ilişkiler kurmanın basit ama güçlü yolu:

Daha Fazla İnsanla Tanış:

Bu bariz bir paradokstur, ancak tanıştığınız insanların kalitesi, tanıştığınız kişilerin miktarıyla büyük ölçüde ilgilidir.Çok fazla insan tanımıyorsanız ve yılın her mevsiminde bir ya da iki yeni insanla zar zor karşılaşırsanız, oradaki bireylerin çeşitliliği göz önüne alındığında, sizin için iyi bir eşleşme olan insanlarla sık sık karşılaşmazsınız. kişiliği, ilgi alanları ve değerleri.Ve bu doğal eşleşme güçlü ilişkiler kurmada çok büyük bir rol oynadığından, nadiren güçlü ilişkiler kurma fırsatınız olur.

Tersine, çok dışarı çıkarsanız, çok sayıda yeni insanla tanışırsınız ve sosyal çevrenizi sürekli olarak genişletirsiniz, iyi bir şekilde eşleştiğiniz insanlarla tanışmanız çok daha muhtemeldir ve bu insanların iyi bir arkadaş olmak için muazzam bir potansiyeli vardır. güvenilir ortaklar vb. Bu yüzden daha fazla insanla tanışmak önemlidir.

Sizin için önemli olan şeyler hakkında konuşun:

İki insan aynı şeylere inandıklarını ve benzer ilgi alanlarına sahip olduklarını keşfettiklerinde ilişki en güçlü hale gelir. En güçlü duygusal bağlantıyı yaratan değerler ve ilgi alanlarıyla ilgili bu ortaklıklardır.

Sizin için gerçekten önemli olan şeyler hakkında konuşun ve başkalarına neye değer verdiğinizi ve neye inandığınızı bilme şansı verin. Aynı şeylere inanırlar ve aynı şeylere önem verirlerse, istekli bir şekilde size bildirirler. Böylece anlamlı ortak bir zemin bulacaksınız ve daha fazla bağlı hissedeceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal